Siniša Brlas predstavio svoju knjigu „Psihologija ovisnosti“ na međunarodnom skupu u Srbiji

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije predstavio je svoju posljednju knjigu iz psihologije ovisnosti i održao stručno predavanje na temu „Psihologija ovisnosti u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“ na Kongresu za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije koji je 07. i 08. prosinca 2019. godine održan u Beogradu (Srbija).

Nakon više međunarodnih predstavljanja ove knjige i nakon nekoliko domaćih predstavljanja, knjiga je sada predstavljena psiholozima i ostalim stručnjacima koji se bave savjetodavnim radom u susjednoj Srbiji.

Knjiga „Psihologija ovisnosti“ prva je knjiga iz psihologije ovisnosti ne samo u našoj zemlji nego i u regiji te je pobudila osobiti stručni interes u zemlji i inozemstvu. Do sada je doživjela već više izdanja kod dva različita izdavača, što samo po sebi govori o njezinoj vrijednosti i doprinosu borbi protiv ovisnosti, a to njezinog autora profesora Brlasa afirmira kao jednog od vodećih stručnjaka u području psihologije ovisnosti na ovim prostorima. (www.icv.hr, sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content