U Zdencima i Orahovici održani skupovi podrške Kolindi Grabar-Kitarović: Glas za Kolindu je glas za bolju Hrvatsku

U Zdencima i Orahovici održani su skupovi podrške kandidatkinji HDZ-a za predstojeće predsjedničke izbore, aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Skupovima su nazočli predsjednik ŽO HDZ VPŽ, saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e RH Josip Đakić, župan VPŽ Igor Andrović i njegovi zamjenici Marijo Klement i Darko Žužak, načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat, načelnik općine Mikleuš Milan Dundović, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a VPŽ Marko Teskera i mnogi drugi.

U Orahovici je nazočnima prvi obratio predsjednik GO HDZ-as Orahovica Saša Rister, a potom i župan VPŽ Igor Andrović:

– I ovdje ću ponoviti riječi saborskog zastupnika Tomislava Tolušića koji je rekao, ako je predsjednici jedini grijeh što pjeva i što s ponosom nosi nacionalni hrvatski dres neizmjerno voleći svoju Domovinu, neka tako griješi i dalje. Kolinda Grabar Kitarović je pokazala da zna voditi ovu državu i svojski se za nju boriti i zato vas pozivam da izađete na izbore i date joj glas jer to je glas za još bolju Hrvatsku. – rekao je, između ostalog Andrović.

Na kraju se nazočnima obratio predsjednik ŽO HDZ VPŽ, saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e RH Josip Đakić:

– Vjerujem da i vi gledate na našu Predsjednicu kao osobu koja svijetlim primjerima kaže kako se Domovina voli i cijeni i kako se vode državnički poslovi. Ona je najbolji primjer, zajedno s Vladom RH, kako se Hrvatska vodi pravim putem napretka, zajedništva i gospodarskog oporavka. Stoga je za Hrvatsku važno da imamo sva tri segmenta: predsjednika Sabora, Vlade i predsjednicu države u zajedništvu kako bi najbolje rješavali naše probleme. HDZ nema drugog kandidata osim Kolinde Grabar-Kitarović, ma koliko neki govorili drugo, niti Škoro niti bilo tko drugi koga nam nameću određeni političari. Samo ona je naš kandidat, samo nju želimo za predsjednicu u budućnosti. Pobjedu možemo ostvariti samo ako se svi zajedno borimo i pokažemo da je naša Predsjednica najbolji izbor i najbolji promotor Hrvatske u svijetu. Siguran sam da će i na ovim izborima biti potvrđeno koliko HDZ vrijedi, zato pozivam sve članove stranke da se uključe u tu borbu i daju podršku našoj Predsjednici kako bi pobjeda bila što snažnija i uvjerljivija – poručio je Đakić. (hdz-vpz.com)

[g-gallery gid=”569791″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content