UHBL PTSP Virovitičko-podravske županije pobjednik braniteljskih igara u Orahovici

U sklopu obilježavanja 28. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Papuk 91.” Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata Policijske postaje Orahovica 90.-91. organizirala je braniteljske sportske igre.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u središtu Orahovice, u višenamjenskoj dvorani igre je otvorio zamjenik župana VPŽ Darko Žužak, a devet ekipa braniteljskih udruga s područja VPŽ natjecalo se u tri discipline: belot, viseća kuglana i elektronski pikado.

Braniteljske športske igre 4 Custom

Nakon višesatne borbe, u kategoriji elektronski pikado najbolja je bila ekipa UHBL PTSP VPŽ, srebro je osvojila momčad HVIDR-e VPŽ, dok je bronca pripala domaćinu UHBDRPPO 90.-91.

U pojedinačnom dijelu najprecizniji je bio Marko Kalem iz pobjedničke ekipe, drugi je bio Mato Bubaš iz HVIDR-e VPŽ, dok je treće mjesto osvojio Tihomir Hološ HVIDR-a Orahovica.

Braniteljske športske igre 1 Custom e1576494912189

U visećoj kuglani prvo mjesto osvojila je HVIDR-a Slatina, druga je bila HVIDR-a Orahovica, a treća HVIDRA VPŽ dok je u kategoriji belot slavila ekipa UHBDVDR Orahovica, drugi je bio UDDHOS Orahovica, a teća ekipa UHBDDR Duga Međa. Nagrade najboljima uručio je predsjednik Udruge organizatora i domaćina Robert Kuzmić.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”569854″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content