Usvojen Plan rada za 2020. godinu: FLORA VTC će i dalje nastaviti trend odgovornosti prema okolišu, društvu i zajednici

Na održanoj skupštini FLORA VTC d.o.o. prezentiran je i obrazložen novi Plan poslovanja za 2020. godinu te je isti usvojen bez primjedbi.

Već niz godina FLORA VTC d.o.o. posluje pozitivno i dostiže sve veću razinu uspješnosti, što daje osnovu procjeni da će tako biti i 2020.godine. Uz suradnju, razumijevanje i ukazano povjerenje vlasnika Grada Virovitice, Općine Gradine, Općine Lukač, Općine Suhopolje te Općine Šišić Bukovice, zadaća FLORE VTC d.o.o. je zadržati lidersku poziciju u svim poslovnim segmentima, osigurati stabilnost poslovanja, zadržati svakog zaposlenog, a korisnicima usluga pružiti i viši nivo kvalitete usluge nego su ga imali do sada.

nasl 25
Foto: virovitica.hr

Posebna pozornost bit će usmjerena u daljnje i još kvalitetnije pružanje pune socijalne sigurnosti i prosperiteta svakom zaposleniku kako bi se zaštitili od nove i neplanirane pošasti s kojom se susreće hrvatsko gospodarstvo – iseljavanje i ekonomske migracije. Zbrinjavanje komunalnog otpada, održavanje čistoće i uređenje Grada Virovitice i okolnih općina i dalje su važna zadaća Društva, no svoju budućnost Društvo bazira i na razvoju ostalih djelatnosti.

FLORA VTC će i dalje nastaviti trend odgovornosti prema okolišu, prema društvu i zajednici kroz mnoštvo donacija, sponzorstva, dobrotvornog rada i drugih oblika pomoći kojom sudjeluje u općem boljitku i napretku sredine u kojoj živimo.

Skupštinom je predsjedao predsjednik Skupštine i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content