Volite se dobro nasmijati? Onda ne propustite 2. Dane smijeha u Virovitici uz Kerekesh Teatar

Sve ljubitelje smijeha i upečatljivog humora Kerekesh Teatra razveselit će vijest da su baš njihove komedije na ovogodišnjem rasporedu 2. Dana smijeha Kazališta Virovitica.

Dani smijeha u Virovitici počinju 10. prosinca u 20 sati izvedbom najizvođenije ansambl komedije Kerekesh Teatra „Skupština“ u režiji Ljubomira Kerekeša, prema kojoj će Kerekeši snimati sljedeći film! Na skupštini zajedaju: Draško Zidar, Ljubomir Kerekeš, Mijo Pavelko i Marija Krpan. Riječ je o kajkavskoj satiričnoj komediji smještenoj u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Predsjednik Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa i predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir govore o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu.

Dan nakon toga, 11. prosinca u 20 sati, na Dane smijeha dolazi “Bogi Ivač znova” najizvođenija predstava HNK u Varaždinu u kojoj glavne uloge tumače Jan i Ljubomir Kerekeš, dok im za vratom pušu njihove žene i ne daju im disati Sunčana Zelenika-Konjević i Marija Krpan, a opasni zavodnik koji liči na Stavrosa je Igor Baksa. Riječ je o kajkavskoj erotskoj komediji koja je svakako za odrasle jer obiluje lascivnim scenama.

Zadnji dan, 12. prosinca u 20 sati, sve završava izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra „Pod hitno na hitnu“ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom! Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu. Pacijenti su Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Goran Koši i Draško Zidar

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kazališta Virovitica radnim danom od 9:00 – 14:00 sati. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content