ZAUVIJEK ZABILJEŽITE VAŽNE TRENUTKE Kristina Oberling vam daruje wedding book uz rezervaciju termina za vjenčanje

Fotografije su ono što ostaje kao najtrajnija uspomena na neprocjenjive trenutke u životu. Stoga je važno da fotografija ispriča priču, uhvati emociju toga trenutka i učini da on nikada ne izblijedi.

S povjerenjem se obratite fotografkinji Kristini Oberling koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo, a njezine fotografije nagrađene su brojnim nagradama i sudjelovale su na nekoliko izložbi. Kristina nudi individualan pristup svakom klijentu i zbog toga njene fotografije u potpunosti pričaju priču baš o vama!

Vjenčanje je jedan od događaja u životu koji zaista mora ostati trajno “zamrznut” u fotografiji. Kako se bliži vrijeme darivanja, Kristina Oberling vam uz ugovoren termin fotografiranja vjenčanja za 2020. godinu do 8. siječnja daruje wedding book!

Osim vjenčanja, fotografijom zabilježite i maturalne svečanosti, krštenja i sve druge svečanosti. A tu su i usluge obiteljskog fotografiranja, kao i fotografiranje trudnica, djece i beba.

Ako vam trebaju reklamne fotografije, fotografije proizvoda i usluga te poslovnih prostora, kao i izradu dizajna, vizuala, bannera i slično, obratite se s povjerenjem.

Kontakt broj 098/733-117 ili mail [email protected]. Radove Kristine Oberling možete pogledati na Facebook stranici, Instagramu ili Web stranici.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content