BRANITELJIMA I VIŠE NEGO POTREBAN Od subote, 1. veljače ponovno s radom počinje ured HVIDRA-e Slatina

Nakon četiri mjeseca, koliko je trajala energetska obnova zgrade Gradske uprave Slatina, u kojoj svoju prostoriju ima i HVIDRA Slatina, ponovno je unutar te Udruge zaposlena djelatna osoba na obavljanju administrativnih poslova i pomoći hrvatskim braniteljima.

Ovaj ured u zgradi Gradske uprave Slatina nastavlja s radom 1. veljače u 8 sati, a radit će svaki radni dan od 8 do 12 sati.

-Dosadašnje iskustvo nas je poučilo da je ovaj naš ured više nego potreban braniteljima i članovima njihovih obitelji – rekao je tim povodom predsjednik HVIDRA-e Slatina Ilija Nikolić.

-S obzirom da je zaživio novi Zakon o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, mnogi ljudi nam dolaze za pojašnjenje istoga. S tim ciljem ih educiramo ili upućujemo u određene institucije gdje bi prikupili potrebnu dokumentaciju vezanu za ostvarivanje njihovih prava. Također im pomažemo napisati potrebne dokumente, administrativno urediti, fotokopirati, a po potrebi i proslijediti na adrese. Vjerujem da će tako biti i dalje, a dobrodošli su svi branitelji i članovi njihovih obitelji, ali i ostali građani koji su zainteresirani za rad naše udruge – rekao nam je predsjednik slatinske HVIDRA-e Ilija Nikolić.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content