Čuvarice kulturne baštine Kladare održale redovnu izbornu skupštinu: Predsjednica udruge i dalje Majda Kodžaga

Udruga „Čuvarice kulturne baštine“ iz Kladara u ponedjeljak je održala redovnu izbornu skupštinu u prostorijama Udruge. Predsjednica Udruge Majda Kodžaga podnijela je izvještaj o radu Udruge u 2019. godini te je, kao najveći projekt, istaknula uređenje i otvorenje Etno zbirke „Bakina priča“. Iskoristila je priliku zahvaliti svim članicama i članovima Udruge na uloženom trudu i vremenu u rad Udruge kao i radu za opće dobro.

Blagajnica Elvira Kodžaga podnijela je financijski izvještaj za prošlu godinu te istaknula kako je veliki dio financijskih sredstava s kojim je Udruga raspolagala u 2019. godini utrošen u uređenje prostora Etno zbirke “Bakina priča“. Zahvalila je svim donatorima koji su se uključili u uređenje zbirke te je naglasila da je za 2019. godinu 31 član uplatio članarinu.

82761248 603900227091337 1305190696684093440 n
Foto: Čuvarice

Nakon podnesenih izvještaja predloženo je i jednoglasnio izabrano vodstvo Udruge. Za predsjednicu je izabrana Majda Kodžaga, a za zamjenice Sanja Rupić i Ivka Mađar, za tajnicu Marinela Šubić, blagajnicu Elvira Kodžaga. Izabrani su i članovi Upravnog odbora: Vesna Bajić, Lana Mojzeš, Marija Novosel i Marija Barkić, članovi Nadzornog odbora: Marta Janći, Ružica Magdić i Snježana Šubić.

Nakon izbora vodstva Udruge predložen je i jednoglasno usvojen plan rada Udruge za 2020. godinu, u kojem je naglasak stavljen na rad s djecom i mladima na očuvanju kulturne baštine ovoga kraja te nastavak s dosadašnjim aktivnostima, posebno na promociji etno zbirke kako bi privukli što više posjetitelja. Tu je i humanitarno djelovanje svih članova Udruge. Kao prvu aktivnost u 2020. godini navela je Noć muzeja, 31. siječnja u Etno zbirci „Bakina priča“.

(Čuvarice kulturne baštine Kladare)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content