FOTO Mario Car novi predsjednik županijskog prvoligaša – NK Mladost 1930. Čađavica: Klub može i mora bolje od 10. mjesta

Jučer (subota) je županijski prvoligaš – Nogometni klub Mladost 1930. Čađavica održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu koja je, ujedno, bila i izborna.

Sve nazočne u čađavačkom Mjesnom domu na početku je pozdravio predsjednik NK Mladost 1930. Josip Piskać, a nakon intoniranja hrvatske himne podnio je izvješće o radu kluba za 2019. godinu, dok je financijsko izvješće za isto razdoblje podnio blagajnik Danko Šimunić. Izvješće o radu i financijsko izvješće jednoglasno su usvojeni od strane nazočnih članova kluba.

Nakon podnesenih izvješća pristupilo se izglasavanju prijedloga za novo vodstvo kluba. Tako je za novi mandat predsjednika NK Mladost 1930. Čađavica u trajanju od četiri godine jednoglasno izabran Mario Car, a za njegovog zamjenika Antonio Martinčević. Novi tajnik kluba je Robert Šomođi, a blagajnik Martin Piskać. Za nove članove Izvršnog odbora kluba izabrani su: Mario Car, Antonio Martinčević, Martin Piskać, Robert Šomođi, Tomislav Horvat, Goran Budimir, Dražen Puškadija, Tomislav Ribić, Berislav Martinčević i Stjepan Novoselec. U Nadzorni odbor ušli su: Petar Budimir, Ivica Vukalović i Marijan Štiglec.

IMG 3836 Custom

Novoizabrani predsjednik NK Mladost 1930. Čađavica Mario Car iznio je plan rada, kao i financijski plan za 2020. godinu, istaknuvši kako klub može i mora bolje od 10. mjesta u 1. županijskoj nogometnoj ligi te da je cilj seniora 4. mjesto s kojim bi bili zadovoljni, jer je u dosadašnjem, jesenskom dijelu prvenstva bilo podosta nedostataka, a na prvo mjesto je stavio nedolazak igrača na treninge, što se mora obavezno popraviti i na čemu će se raditi.

IMG 3839 Custom

Na kraju skupštine, sada već bivši predsjednik kluba Josip Piskać uručio je zahvalnice svima koji su u razdoblju njegovog mandata od četiri godine svaki na svoj način pridonijeli radu kluba, od sponzora, zaslužnih pojedinaca, do medija koji su pratili rad kluba. Posebnu zahvalnicu Piskać je uručio Robertu Šomođiju, sinu nesretno preminulog Zvonka, člana Uprave kluba i čovjeka koji je za Mladost 1930. doslovno živio. Kao znak pažnje, ali i zahvale na svemu što je dosadašnji predsjednik Josip Piskać učinio za klub, Robert Šomođi i Mario Car su mu uručili sliku svih igrača te majicu s posvetom.

IMG 3841 Custom

Za sam kraj, općinski načelnik Mirko Rončević pohvalio je rad kluba, ali i istaknuo da se može bolje. Također, spomenuo je i izgradnje novih svlačionica koje je bi u što skorijem periodu trebale biti napravljene. Zahvalio se predsjedniku na odlasku, a novoizabranom je poželio puno sreće u njegovom mandatu vođenja kluba.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”575522″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content