FOTO Održana redovna izborna skupština Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” VPŽ: Milan Krmpotić izabran za novog predsjednika

U virovitičkom restoranu “Flora” održana je redovna izborna skupština Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Virovitičko-podravske županije.

Predsjednik Zvonko Špoljarić podnio je izvješće o radu u proteklom mandatnom razdoblju, u kojemu je Savez s malim financijskim sredstvima, uz redovite nastupe na državnim natjecanjima organizirao i županijske festivale sportske rekreacije, koji su postali tradicionalni.

IMG 7343 Custom e1579257543866

Vidljiva je kvaliteta rada Društava za sport i rekreaciju s područja naše županije, koji su posljednjih godina po rezultatima stalno među pet najboljih u Hrvatskoj. Nakon toga je podneseno financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. Zbog isteka mandata razriješeni su dosadašnji Upravni odbor, Nadzorni odbor, predsjednik i tajnik. Nakon toga se prišlo izboru novih vodećih ljudi Saveza. Za predsjednika je izabran Milan Krmpotić, a za tajnicu Helena Bukvić. Uz njih, u Upravni odbor su izabrani Jozo Šantak, Vinko Ivanac i Matija Stanešić. Novi Nadzorni odbor čine Božica Šantak, Krešimir Šantak i Dubravka Matoković.

IMG 7363 Custom

Skupštinu su pozdravili: Marijo Klement, zamjenik virovitičko–podravskog župana, Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice, Damir Marenić, zamjenik virovitičkog gradonačelnika, Hrvoje Miler, načelnik općine Špišić Bukovica i Dora Međimorec, glavna tajnica Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije. Uz njih su na skupštini bili Tihomir Majstorović, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice i Želimir Holer, donedavni tajnik Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije.

IMG 7355 Custom

Dosadašnji predsjednik Zvonko Špoljarić, koji je vodio Županijski savez u proteklih osam godina podijelio je, u ime Saveza, zahvalnice i priznanja udrugama i pojedincima, koji su pomogli rad Saveza u protekloj godini.

IMG 7426 Custom

– U idućem razdoblju cilj nam je omasoviti članstvo s naglaskom na mladima te osnivanje novih društava na području naše županije. Želimo po masovnosti dostići Međimursku i Varaždinsku županiju, koje su vodeće u organiziranosti u Hrvatskoj – rekao nam je novi predsjednik Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Virovitičko-podravske županije Milan Krmpotić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”575231″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content