FOTO Održana sjednica Upravnog odbora Matice umirovljeničkih udruga VPŽ: Izborna skupština održat će se 20. veljače

U prostorima Doma za starije “Baturina” u Virovitici, održana je sjednica Upravnog odbora Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije.

Sjednicu je vodio predsjednik Stjepan Virag. Usvojen je zapisnik s prethodne sjednice Upravnog odbora i napravljen kraći rezime rada Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije u proteklih godinu dana.

IMG 7179 Custom e1578766441458

Trenutnim tijelima Matice istječe mandat krajem veljače ove godine te su u konstruktivnoj raspravi dogovoreni detalji za Izbornu skupštinu Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije.

Između nekoliko prijedloga na kraju je jednoglasno dogovoren termin i mjesto održavanja skupštine. Izborna skupština će se održati 20. veljače u 17 sati u Mjesnom domu u virovitičkom prigradskom naselju Milanovcu. Upravni odbor Matice je predložio da i u idućem mandatu Udrugu vode dosadašnji vodeći ljudi.

IMG 7188 Custom

Svaka umirovljenička udruga ima četiri predstavnika u skupštini. Ako umirovljenička udruga ima više od 100 članova ima još jednog predstavnika u skupštini. Trpimir Markotić, inicijator niza aktivnosti Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije podsjetio je sve na najvažnija druženja koja je Matica organizirala u prošloj godini podsjetivši na sportske igre umirovljenika Virovitičko– odravske županije i osnutak zbora Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije.

IMG 7212 Custom

Otvorena je mogućnost korištenja prijepodnevnih termina u hali Viroexpo za organiziranu rekreaciju umirovljenika. Na kraju radnog dijela Upravnog odbora Matice, ljubazni domaćini Jasminka i Zdravko Baturina proveli su zainteresirane članove Upravnog odbora Matice kroz Dom za starije “Baturina” upoznavši ih s radom njihovog Doma. Nekoliko članova Upravnog odbora iskoristilo je priliku i posjetilo svoje poznanike, koji su tamo smješteni.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”574445″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content