FOTO Rukometašice 1234 Virovitice sparirale mlađe kadetskoj reprezentaciji Hrvatske, koja je u posljednjoj dionici stigla do uvjerljive pobjede

Nakon nekoliko održanih treninga, rukometašice 1234 Virovitice odigrale su pripremnu utakmicu s mlađe hrvatskom kadetskom reprezentacijom, koja se nalazi na pripremama u Đurđevcu.

Utakmica se igrala 3×25 minuta. U prve dvije dionice Virovitičanke su većim dijelom bile u prednosti od pet pogodaka, ali su u oba navrata u posljednjih nekoliko minuta napravile seriju pogrešaka koje su reprezentativke iskoristile. Prvi dio je završio remijem 13:13, dok je drugi dio završio s prednošću reprezentativki 29:27.

IMG 7036 Custom

U posljednjih 25 minuta reprezentacija je bila u stalnoj prednosti. Na kraju je utakmica završila pobjedom hrvatske mlađe kadetske selekcije 46:37. U igri virovitičkih prvoligašica vidjelo se da su zbog napornih treninga na početku priprema ruke prekratke i šutevi neprecizni.

Sve će se to tijekom pripremnog razdoblja poboljšati i očekuje se da će u ligaško natjecanje krenuti s pobjedničkim nizom.

IMG 7022 Custom

Za 1234 Viroviticu su igrale: Marija Devald (7+1), Iva Biuk (6+0), Maja Mlinarić 4, Lukrecia Veršec 1, Lea Zupčić 1, Nadia Dujmović 1, Helena Lukačević, Tamara Hudoletnjak 10, Marija Medved 1, Ana Blažev 3, Elena Bardić 1, Nika Deskar 2, Ivana Kirin 4, Andrijana Miklić, Laura Oršulić 1 i Tena Mioč Cabadaj 8. Trener: Vladimir Gašparac.

Za selekciju izbornika Nenada Smiljanca igrala je Virovitičanka Tea Strusa, koja je postigla dva pogotka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”574202″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content