FOTO U Virovitici se održava dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za seniorke: 25 tenisačica i 8 parova bore se za naslov

U organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i Teniskog kluba “Didon”, u virovitičkoj hali Viroexpo se od nedjelje, 19. siječnja do srijede, 22. siječnja održava dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za seniorke. Prvenstvo je otvorio župan virovitičko-podravski Igor Andrović.

Na terenima novootvorene hale 25 tenisačica se bore za naslov državne prvakinje, dok je u konkurenciji parova njih osam u borbi za naslov najboljeg dvoranskog ženskog teniskog para u Hrvatskoj.

MG 0813

-Otvaranjem ove dvorane postali smo najkonkurentniji u Hrvatskoj za dvoranska prvenstva, pa smo se odlučili, uz pomoć Hrvatskog teniskog saveza i lokalne zajednice na organizaciju prvenstva za seniorke koje je upravo u tijeku i dvoranskog prvenstva za juniorke, koje će se održati od 26. do 29. siječnja. Na tom turniru očekujem da će nastupiti i dvije naše najperspektivnije igračice – naglasio je Dražen Lovreković, tajnik i trener u Teniskom klubu “Didon” Virovitica.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak i M. Šolc)

[g-gallery gid=”575570″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content