FOTO Završen malonogometni turnir ulica i naselja općine Pitomača: Štefanić hat-trickom u finalu za pobjedu i obranu naslova, Dejan Klemen najbolji igrač

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači jučer (subota) je odigrana završnica zimskog malonogometnog turnira ulica i naselja općine Pitomača u organizaciji Nogometnog kluba “Pitomača”.

U prvoj polufinalnoj utakmici sastali su se Vinogradska i Kladare. Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj su branitelji prošlogodišnjeg naslova stigli do lagane pobjede rezultatom 5:1. Zgoditke za Vinogradsku postigli su Matija Veličan, Dejan Klemen, Branko Rašeta i dva Saša Štefanić.

IMG 9465

U drugom polufinalnom susretu gledali smo napetu i uzbudljivu utakmicu između Grabrovnice i Otrovanca. Momčad iz Grabrovnice upisala je na kraju pobjedu 3:0 te izborila plasman u finale. Imao je i Otrovanec svojih prigoda, a najbolju je “zapucao” Patrik Babić iz penala. Uspješniji je od njega bio vratar Nikola Ciglenec. Dva zgoditka za Grabrovnicu postigao je Vinko Martinčević, a jednog je prirodao Matija Pavić.

IMG 9687

Utakmica za treće mjesto pripala je Kladarama rezultatom 4:1. Ponovno je Otrovanec imao velik broj solidnih, ali neiskorištenih prigoda. Za vodstvo Kladara pogodio je Matej Herent, a za izjednačenje Matej Babić. Do 23. minute na semaforu je stajalo 1:1, a onda je momčad Kladara ubacila u veću brzinu i postigla još tri pogotka, koji su bili dovoljni za osvajanje trećeg mjesta. Poentirali su Martin Šubić dva puta i Erik Erdelji jednom.

IMG 9886

Ovogodišnje finale turnira ulica i naselja općine Pitomača donijelo je čak osam zgoditaka, a momčad Vinogradske uspjela je obraniti prošlogodišnji naslov prvaka laganom 6:2 pobjedom protiv Grabrovnice. Zgoditke za momčad Vinogradske postigli su Branko Rašeta, dva Matija Tukač, dok je ponajbolji pitomački hakler Saša Štefanić upisao hat-trick. Za Grabrovnicu su precizni bili Josip Milaković i Marko Slavić.

IMG 9967

Sve pojedinačne titule otišle su u pobjedničku momčad Vinogradske. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dejan Klemen, najbolji strijelac bio je Saša Štefanić, dok je titulu najboljeg vratara turnira odnio Leo Franjić. Pehare, medalje i prigodne trofeje pojedincima podijelio je Denis Nemčević, predsjednik uprave Spider grupe.

Konačni poredak:

  1. mjesto – Vinogradska
  2. mjesto – Grabrovnica
  3. mjesto – Kladare
  4. mjesto – Otrovanec

Najbolji igrač: Dejan Klemen (Vinogradska)

Najbolji strijelac: Saša Štefanić (Vinogradska)

Najbolji vratar: Leo Franjić (Vinogradska)

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”575407″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content