Irena Celio-Cega više nije dio Vatre: Bila je apsolutna privilegija živjeti i svirati s dečkima više od pola mog života, nosim ih u srcu

Oni koji su ove subote bili u Čakovcu, u Metalcu na koncertu Vatre, vjerojatno ni slutili nisu kako je to posljednje poglavlje Irene Celio-Cega u Vatri. Prema objavi na službenoj FB stranici Vatre, Irena je u Čakovcu odsvirala svoj posljednji koncert.

– Prošlu subotu Irena je u Čakovcu odsvirala svoj posljednji koncert. Sve smo stvarali zajedno, iz ničega u nešto, dovoljno veliko za klince iz Virovitice. Hvala ti što si više od 20 godina svog života uložila u Obiteljsko Glazbeno Gospodarstvo Vatra! Sretno u svim novim koracima, Vatrena ekipa zauvijek uz tebe – stoji u objavi.

A Irena je na svom profilu istaknula kako joj je bila privilegija biti dio Vatre.

– Bila je apsolutna privilegija živjeti i svirati s dečkima više od pola mog života. Nosim ih u srcu sa svim uspomenama koje dijelimo, uvijek ću biti ponosna na sve što smo postigli i navijam za njih dalje. Budući da je stvaranje glazbe s vremenom postala potreba, nastavljam se igrati s njom, kao što se nastavljaju i naša dugogodišnja prijateljstva, to su temelji koje ne tresu nikakve životne okolnosti – istaknula je. (vpz.hr, Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content