Izaslanstvo VPŽ, predvođeno županom Igorom Androvićem i “Najuzornijom hrvatskom seoskom ženom” Svetlanom Bastalić, u Europskom parlamentu posjetilo Ured Ruže Tomašić

Zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, u sklopu pokroviteljstva natjecanja “Najuzornija hrvatska seoska žena”, u svom uredu u Bruxellesu ugostila je pobjednicu natjecanja iz 2019. godine, Svetlana Bastalić, koja je u posjet Parlamentu došla zajedno sa suprugom Matom Bastalićem, te kćerima Mihaelom i Matejom.

U sklopu delegacije s pobjednicom su bili i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement, načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić gdje će se održati ovogodišnji izbor, kao i gradonačelnica Grada Ozlja Gordana Lipšinić, gdje se održalo prošlogodišnje natjecanje. Bile su tu i prva i druga pratilja najuzornije seoske žene Snježana Dianežević i Marijana Podrug.

brux drugi dan 7Pritom su razmijenjena iskustva s Jakšom Petrićem iz Stalnog predstavništva RH u Odboru za poljoprivredu kao i sa zastupnicom Antheaom McIntyre, te Mazaly Aguilar iz britanske, odnosno španjolske delegacije Odbora za poljoprivredu. (www.vpz.hr, Ruža Tomašić, Fotografije: Kristijan Toplak, Svetlana Bastalić)

brux drugi dan 34

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content