Josip Kovačić i dalje predsjednik Streljačkog kluba ”Miholjac”

Jučer (subota) je u prostoru Hrvatskog doma u Gornjem Miholjcu održana redovna godišnja izvještajna skupština Streljačkog kluba ”Miholjac”, koja je ujedno bila i izborna. Na početku skupštine nazočne je pozdravio predsjednik Josip Kovačić, te je potom podnio izvješće o radu kluba u 2019. godini te financijsko izvješće za isto razdoblje. Kovačić je istaknuo odličnu suradnju s Gradom Slatinom, kao i braniteljskim udrugama s kojima je u sinergiji klub organizirao turnire i natjecateljskih memorijala. Nakon usvajanja izvješća, koja su usvojena jednoglasno, staro je rukovodstvo razriješeno dužnosti, te je izabrano novo.

Josip Kovačić i dalje ostaje predsjednik kluba, dok će poslove tajnika od sada obavljati Željko Kolinger, blagajnik je Danijel Klement, a članovi Upravnog odbora su Marina Knežević i Ilija Nikolić. Nadzorni odbor čine Renato Kolinger, Ivan Klement i Drago Gerenčir, a Sud časti Zvonko Katalin, Josip Habl i Marina Gerenčir.

IMG 4291Nakon izbora, novi-stari predsjednik Jospi Kovačić iznio je plan rada i financijski plan za 2020. godinu u kojoj će se uz redovite aktivnosti poraditi više na programu kojim će se u redove kluba pokušati privući što veći broj mladih i djece, kako bi se klub pomladio i nastavio svoju dugu i uspješnu tradiciju.

Novoizabrani tajnik, a ujedno i predsjednik Mjesnog odbora Gornji Miholjac, Željko Kolinger čestitao je predsjedniku Kovačiću na prihvaćanju još jednog mandata, te mu zahvalio na entuzijazmu i dosadašnjem radu bez kojega bi opstanak kluba bio upitan, nakon čega su uslijedile čestitke nazočnih članova i gostiju. Druženje članova i gostiju nastavilo se uz odličan čobanac iz kotlića Renata Kolingera. (www.icv.hr, ADF; Fotografije D. Fišli)

IMG 4285

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content