Kadetkinje 1234 Virovitice proglašene najboljim ženskim sportskim kolektivom u kadetskoj konkurenciji grada Virovitice za 2019. godinu

Kao što su konstanta na postolju za najbolju kadetsku žensku ekipu grada Virovitice, tako su kadetkinje 1234 Virovitice već niz godina konstanta i na državnim završnicama za kadetkinje.

Virovitički klub se u kadetskoj konkurenciji oslanja na igrački kadar iz svoje škole rukometa, dok većina ostalih klubova koji dolaze na državnu završnicu u svoje sredine dovode najperspektivnije igračice iz drugih klubova.

Prošle sezone kadetkinje 1234 Virovitice su bile druge u regiji Sjever, odmah iza neprikosnovene koprivničke Podravke. U novoj sezoni u nešto izmijenjenom sastavu kadetkinje 1234 Virovitice ponovno su na korak do plasmana na državnu završnicu, na kojoj se ponovno očekuje plasman među deset najboljih hrvatskih ekipa.

-Vjerujem da ćemo se i ove godine plasirati na državnu završnicu, gdje možemo biti konkurentni svim ekipama – najavila je jedna od najboljih virovitičkih kadetkinja Lukrecia Veršec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content