Na 32. orahovačkom zimskom malonogometnom turniru “Zima” gledatelji iščekuju vatreno polufinale: Utakmicu večeri igraju Duhovi i Lješnjak United

Odličnu sportsku priredbu pružio je četvrtzavšni dan 32. orahovačkog malonogometnog turnira “Zima” u organizaciji Caffe bara Blues.

Puna orahovačka sportska dvorana, odličan nogomet, neizvjesnost, drama šesteraca, vrhunsko navijanje, radost i tuga, svu ljepote nogometa i sporta na jednom mjestu. Poluzavršne susrete odigrale su kategorije do 14 godina i “mjesta”. Kod uzrasta do 14 godina Škola nogometa FEŠK Feričanci bila je puno bolja od vršnjaka iz Čačinaca, dok je u drugom ogledu nakon 0:0, Đurđenovac bio mirniji sa šest metara od Voćina.

U konkurenciji “mjesta” Voćin je za nijansu bio bolji od Čačinaca, dok je u drugom ogledu odigran remi između Feričanaca i kombinacije mejsta Stsra i Nova Jošava te Crkvari, da bi Feričančani bili mirniji sa šest metara.

Darko Knežević brani penal za polufinale Custom

I onda, vrhunac večeri, četiri četvrtzavršne utakmice seniora. U prvom ogledu Gideon brothers iz Viljeva ušao je kao favorit, momčad Majiceitisak.hr pružila je sjajan otpor i zasluženo dovela utakmicu do šesteraca. Presudio je odlični vratar Gideona Darko Knežević obranivši posljednji udarac Našičana.

U drugom ogledu sastale su se dvije čačinačke momčadi, Lješnjak United i Autodijelovi Hečimović. Autodijelovi su se dobro držali, čak u jednom trenutku imali i neodlučeno 1:1, a potom je stvari u svoje ruke uzeo jedan od ponajboljih igrača uopće na turniru Domagoj Ninčević, koji je s dodatna dva pogotka, a ukupno hat-trickom riješio pitanje pobjednika.

CB Radić crveni uspješniji od MNK Apokalipse Custom

U trećem ogledu ponovno odlična i čvrsta utakmica, Caffe bar Radić iz Našica i MNK Apokalipsa iz Brezika čvrsto su držali svoju obranu i čekali pogrešku suparnika. Mreže su ostale netaknute i ponovno lutrija šesteraca. Briljirao je Radićev Marijo Banović “skinuvši” dva “penala” i odveo svoju momčad u poluzaršnicu.

U posljednjoj utakmici orahovački Duhovi puno su bolje ušli u utakmicu i vrlo brzo poveli preko Marina Vratkovića. Duhovi su konstantno bili bolji i nizali prigode, no mreže su mirovale sve do pet minuta prije kraja. Tada Benjamin Radinković pogađa za 2:0, potom vrlo brzo smanjuje Mario Tomac, da bi Radinković svojim drugim pogotkom riješio pitanje pobjednika. U poluzavršnici će se sučeliti Gideon brothers i Caffe bar Radić te Duhovi i Lješnjak United.

Benjamin RAdinković plavi zabio dva za prolaz Duhova Custom

Rezultati, petak, 10. siječnja:

U-14 poluzavršnica: NK Mladost – ŠN FEŠK 0:5
U-14 poluzavršnica: NK Voćin – NK Đurđenovac 0:0 (3:4)
Mjesta poluzavršnica: Čačinci Desperados – Voćin 1:2
Mjesta poluzavršnica: Feričanci CB Aloha – St. Jošava/N.Jošava/Crkvari 0:0 (3:2)
Četvrtzavršnica seniori: Gideon brothers – Majiceitisak.hr 1:1 (4:3)
Četvrtzavršnica seniori: Lješnjak United – Autodijelovi Hečimović 3:1
Četvrtzavršnica seniori: CB Radić – MNK Apokalipsa 0:0
Četvrtzavršnica seniori: Duhovi – AID Furniture

Raspored, subota, 11. siječnja:

17:00 U-8 za 3. mjesto / NK Voćin – ŠN FEŠK Feraplast Feričanci
17:30 U-10 za 3. mjesto / NK Mladost Matešić Čačinci – ŠN Orahovica Klesarstvo Čiš
18,00 U-12 za 3. mjesto / ŠN Orahovica – ŠN FEŠK Auto Vukoja Feričanci
18,30 U-14 za 3. mjesto / NK Voćin – NK Mladost Hećimović Čačinci
19,00 U-16 polufinale / NK Voćin – MNK Sparta
19,30 Mjesta za 3. mjesto / Čačinci Desperados – S. Jošava/N. Jošava/Crkvari Iskrica
20,00 Seniori prva polufinalna utakmica / CB Radić Našice – Gideon brothers Viljevo
20,50 Juniori za 3. mjesto / CB LA VIE Orahovica – ŠN FEŠK CB Sfera Feričanci
21,30 Veterani polufinale / CB Vertigo Orahovica – Veterani NK FEŠK Feričanci
22,00 Seniori druga polufinalna utakmica / Lješnjak United Klesarstvo Čiš – Duhovi

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content