Na međunarodnom plivačkom mitingu u Čakovcu, Virovitičanka Bruna Majetić u jakoj konkurenciji isplivala za broncu

Posljednje natjecanje u 2019. godini plivači i plivačice Plivačkog kluba Virovitica isplivali su u Čakovcu.

Nakon dugog niza godina, svoj nastup na ovom natjecanju obilježilo je devet plivača. Do medalje i to brončane došla je Bruna Majetić u disciplini 50 metara slobodno.

-Sada već možemo reći da je za Brunu to postao trend i veselimo se novim izazovima kako za nju tako i za ostale plivače. Nastupilo je više od 200 plivača iz Hrvatske i Slovenije te konkurencija nije bila nimalo laka. I medalje su ovoga puta izostale Lovri i Luki Ladoviću, Zari Majetić, Eni Teskeri, Niki Štigleitner, Anji Prekratić, Davidu Kovačeviću, Mariseli Zubić. No svojim nastupima svakako su pokazali koliko naporno rade na treninzima. Mladi plivači David, Marisela i Luka zajedno s Brunom iz natjecanja u natjecanje bruse svoje plivačke sposobnosti u svim stilovima, dok stariji Lovro, Zara, Nikša, Ena i Anja pokušavaju isplivati limite koji će ih odvesti na državna natjecanja, što za klub bez bazena predstavlja veliki izazov. Zara i Lovro nisu daleko, dok ih Ena, Nikša i Anja u svojim kratkim natjecateljskim plivačkim karijerama prate u stopu – poručili su iz PK Virovitica.

Plivači su trenutno na zasluženom odmoru, a 7. siječnja nastavljaju s treninzima te pripremama za regionalno državno prvenstvo.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content