Najbolje ocijenjeni igrači 4. lige BJ-KC-VT s prostora VPŽ: Karlo Jakupec, Antonio Babec i Domagoj Jendrašić izjednačeni na vrhu

U jesenskom dijelu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica s područja Virovitičko-podravske županije natjecala su se tri kluba – starosjedioci u tom rangu, Pitomača i Slatina, i povratnik u četvrtoligaško društvo Suhopolje.

Na kraju polusezone Pitomača je treća, Slatina u zlatnoj sredini sedma, dok je Suhopolje na rubu sigurne zone, na 11. mjestu na tablici. Ukupno su treneri za igrača utakmice odabrali 24 igrača – devet iz Pitomače, osam iz Slatine i sedam iz Suhopolja.

Vidi se da niti jedan igrač nije imao neki kontinuitet odličnih igara. Niti jedan igrač nije bio više od dvaput igrač utakmice. Po 12 ih je dvaput bilo igrač utakmice, a isto toliko samo jednom. U poretku vode tri igrača s istim brojem bodova. To su mladi Karlo Jakupec i iskusni Antonio Babec iz Pitomače i najkonstantniji igrač u redovima Slatine Domagoj Jendrašić. Pri vrhu se nalaze pitomački napadač Nikola Plavšić i suhopoljski vratar Gabrijel Solar. Blizu su mladi veznjak Toni Hudoletnjak i iskusni napadač Tomislav Filipović, obojica igrači Suhopolja te iskusni i pouzdani Suhopoljčanin u redovima Slatine Nikola Menegati.

U prvom dijelu poretka su još Valentino Paradinović, Ivan Begović i Patrik Babić iz Pitomače, Matej Potočki iz Slatine i Marko Sertić iz Suhopolja. Od preostale dvanaestorice samo je vratar Pitomače Hrvoje Zdelar dvaput bio igrač utakmice, dok su svi ostali to bili samo jednom. Interesantno je da je prošlosezonski najbolji igrač 1. županijske lige Ivan Ibriks skupio samo četiri boda, jer zbog poslovnih obveza često puta nije bio u sastavu, što se automatski odrazilo i na rezultate mlade suhopoljske momčadi. U preostalih 13 proljetnih kola može doći do velikih promjena u poretku borbe za najboljeg igrača.

Poredak:

12 bodova: Karlo Jakupec i Antonio Babec (obojica Pitomača) te Domagoj Jendrašić (Slatina).

10 bodova: Nikola Plavšić (Pitomača) i Gabrijel Solar (Suhopolje).

8 bodova: Toni Hudoletnjak i Tomislav Filipović (obojica Suhopolje) te Nikola Menegati (Slatina).

6 bodova: Valentino Paradinović, Ivan Begović i Patrik Babić (Pitomača), Matej Potočki (Slatina) i Marko Sertić (Suhopolje).

4 boda: Silvio Matota, Matej Šimek, Davor Jozić, Kristijan Dumenčić i Hrvoje Javorović (svi Slatina), Luka Skoko, Hrvoje Zdelar i Matija Miloš (svi Pitomača) i Ivan Ibriks (Suhopolje).

2 boda: Enio Kirin i Ivan Egri (obojica Suhopolje).

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content