Najbolji sportaši grada Virovitice drugu godinu za redom su rukometaš Luka Moslavac i karatistica Sara Malčec

U kino dvorani Centra kulture u Virovitici Sportska zajednica grada Virovitice održala je svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Virovitice u 2019. godini. Nazočne sportaše, roditelje sportaša i sportske djelatnike pozdravili su predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i župan virovitičko-podravski Igor Andrović. U kratkom programu su s dvije koreografije nastupile Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica.

– Pri kraju smo s izgradnjom i obnovom niza sportskih objekata u našem gradu, čime ćemo postati jedan od vodećih gradova u tom pogledu u Hrvatskoj. Inače imamo najviše registriranih sportaša po broju stanovnika u Lijepoj našoj. Sada je potrebno staviti naglasak na rad s mladima. Većina vas sportaša nosi gradski grb s lavom. Vi ste svi naši Lavice i Lavovi – naglasio je gradonačelnik Ivica Kirin, a pohvalama se priključio i župan Andrović.

MG 0770

– Lijepo je vidjeti na jednom mjestu ovoliko mladih sportaša koji su budućnost našeg grada i županije. Mi ćemo im pružiti maksimalnu podršku u sportskom radu i razvoju – izjavio je župan.

Nagrade i priznanja najboljima su zajednički podijelili župan Igor Andrović, gradonačelnik Kirin i predsjednik gradske Sportske zajednice Škrablin.

Nagrađeni:

Kadetkinja: Laura Turkalj (Powerlifting klub Virovitica)
Kadetska ekipa: Kadetkinje ŽRK 1234 Virovitica
Kadet: Nikola Gondi (Karate klub Virovitica)
Kadetska momčad: Kadeti RK Viro Virovitica
Juniorka: Paula Rakijašić (Atletski klub Virovitica)
Junior: Matija Relić (Karate klub Virovitica)
Juniorska momčad: Juniori NK Virovitica
Seniorka: Sara Malčec (Karate klub Virovitica)
Seniorska ekipa: Seniorke ŽRK 1234 Virovitica
Senior: Luka Moslavac (RK Viro Virovitica)
Seniorska momčad: Seniori RK Viro Virovitica

Za najperspektivnije u sportu grada Virovitice proglašene su male rukometašice rođene 2010. godine i mlađe ŽRK 1234 Virovitice, njihovi vršnjaci iz rukometnog kluba Viro Virovitice, selekcija Ženskog košarkaškog kluba Virovitica Z-11, Laura Erak i Mislav Spajić iz Karate kluba Virovitica te U-13 NK Virovitica. U ime nagrađenih sportaša zahvalila se najbolja seniorka Sara Malčec. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”575110″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content