OPĆINA CRNAC Objavljeni javni natječaji za financiranje projekata i programa od interesa za opće dobro, rok za prijavu 14. veljače

Načelnik općine Crnac Mato Damjan objavio je javni natječaj za financiranje projekata/programa od interesa za opće dobro koje provode udruge na području općine za 2020. godinu.

Na ovaj Javni natječaj mogu se prijaviti udruge čiji projekti obuhvaćaju nekoliko područja.

-Natječaj obuhvaća područje kulture i tradicije – kulturne manifestacije i to: Poklade Crnac 2020. godine, Kobasijada Veliki Rastovac 2020. te memorijalni turniri u Velikom Rastovcu i Crncu. Tu je zatim i područje sporta, a riječ je o redovnom radu sportskih udruga u što ulaze troškovi natjecanja kao što su troškovi sudaca, delegata, kotizacije, režijski troškovi i nabava sportske opreme, a natječaj je također i za kapitalna ulaganja u sportu. Također, ovaj natječaj se odnosi i na socijalna i zdravstvenu skrb, humanitarne djelatnosti, za udruge proistekle iz Domovinskog rata te skrb o invalidima. Natječaj se odnosi na programe i projekte koji započinju i završavaju u 2020. godini, a svaka udruga koja će primiti potporu dužna je podnijeti izvješće u roku od 30 dana od dana završetka projekta, a najkasnije do 31. siječnja 2021. – kaže načelnik Damjan.

Rok za podnošenje prijava je 14. veljače 2020. do 12 sati, a službena objava dobitnika potpora bit će objavljena u roku od 30 dana od zaključenja natječaja.

(www.icv.hr, vg)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content