OPĆINA CRNAC Objavljeni javni natječaji za financiranje projekata i programa od interesa za opće dobro, rok za prijavu 14. veljače

Načelnik općine Crnac Mato Damjan objavio je javni natječaj za financiranje projekata/programa od interesa za opće dobro koje provode udruge na području općine za 2020. godinu.

Na ovaj Javni natječaj mogu se prijaviti udruge čiji projekti obuhvaćaju nekoliko područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

-Natječaj obuhvaća područje kulture i tradicije – kulturne manifestacije i to: Poklade Crnac 2020. godine, Kobasijada Veliki Rastovac 2020. te memorijalni turniri u Velikom Rastovcu i Crncu. Tu je zatim i područje sporta, a riječ je o redovnom radu sportskih udruga u što ulaze troškovi natjecanja kao što su troškovi sudaca, delegata, kotizacije, režijski troškovi i nabava sportske opreme, a natječaj je također i za kapitalna ulaganja u sportu. Također, ovaj natječaj se odnosi i na socijalna i zdravstvenu skrb, humanitarne djelatnosti, za udruge proistekle iz Domovinskog rata te skrb o invalidima. Natječaj se odnosi na programe i projekte koji započinju i završavaju u 2020. godini, a svaka udruga koja će primiti potporu dužna je podnijeti izvješće u roku od 30 dana od dana završetka projekta, a najkasnije do 31. siječnja 2021. – kaže načelnik Damjan.

Rok za podnošenje prijava je 14. veljače 2020. do 12 sati, a službena objava dobitnika potpora bit će objavljena u roku od 30 dana od zaključenja natječaja.

(www.icv.hr, vg)