Općina Voćin izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

Općina Voćin izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Voćin. Javni uvid u Prijedlog Programa raspolaganja, s popratnom dokumentacijom, održat će se od 9. do 23. siječnja 2020. godine.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Voćin dostupan je na službenim stranicama Općine Voćin (www.vocin.hr) te u prostorijama Općine Voćin, Trg Gospe Voćinske 11, 33522 Voćin, svaki radni dan u vremenu od 8,00h do 15,00h.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Voćin moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime, i adresu podnositelja, te se dostavljaju do kraja javnog uvida, zaključno s 23.01.2020. godine na adresu: Općina Voćin, Trg Gospe Voćinske 11, 33522 Voćin ili na adresu e-pošte: [email protected].

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i nisu dostavljeni do roka zaključenja javnog uvida neće se uzeti u obzir. O svim prigovorima odlučivat će Općinsko vijeće općine Voćin. Više informacija na LINKU. (vocin.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content