OPĆINA ZDENCI Nove prostorije nogometnog kluba otvaraju više prilika za djecu i mlade u sportu

Općina Zdenci naporno radi u cilju razvoja svoje općine te sigurnog i ugodnog življenja svojih mještana. Jedan od projekata koji je obilježio prošlu godinu svakako je izgradnja novih svlačionica i klupskih prostorija Nogometnog kluba “Sloga”. Ova izgradnja i svečano otvorenje krajem godine došlo je u najbolje moguće vrijeme, u godini kada je klub proslavio 80 godina svoga postojanja. Predsjednik NK Sloge Darko Čiš presretan je što je klub dobio sjajan, impozantan objekt u rangu drugoligaških, pa čak i nekih prvoligaških sredina.

POTICAJ ZA OSTANAK

– U jubilarnoj godini svoga postojanja dobili smo ovo prekrasno zdanje zbog kojeg smo svi mi koji volimo Zdence, sport i nogomet, presretni i znamo da će unaprijediti mnoge stvari na području naše općine. Migracije stanovništva na području Slavonije jako su velike, mladi odlaze s obiteljima, a ovi što ostaju, moram biti i kritičan, ne žele imati više članova obitelji i to su razlozi zašto nedostaje djece i mladih na sportskim terenima. Zato moram reći da ovo zdanje, rekao bih, prkosi sadašnjosti, prkosi vremenu u kojem živimo jer vjerujem da će se demografska slika u Zdencima poboljšati i da ćemo iz ovih novih prostora čuti još više uzvika male djece. Ovaj prostor će sigurno živjeti i opravdati svoju gradnju – ističe Darko Čiš koji zahvaljuje svima uključenima u izgradnju novih prostora, ali i u rad i potporu klubu.

zdenci općine Darko Čiš predsjednik NK Sloga 2 Custom

SVI DOBRODOŠLI

– Stvorili smo čvrst i stabilan klub, jakog županijskog prvoligaša jer želimo da momci koji igraju u seniorskoj ekipi budu uzor našoj djeci. U prvoj ekipi imamo dosta svojih igrača, kao što su Kiris, Bušljeta, Kovačić i drugi i težimo da u ovoj godini pojačamo rad škole nogometa – kaže Čiš koji uvjete rada ocjenjuje odličnima te najavljuje pojačanje struke. – Zdenci zaslužuju imati zdravu sportsku sredinu – poručuje Čiš.

Načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić na svečanom otvorenju nije skidao osmijeh s lica ostvarenjem ovog projekta, a ulaskom u novu godinu poželio je da objekt bude maksimalno iskorišten.

zdenci općine 4 Custom

– Investicija izgradnje vrijedna je preko dva milijuna kuna, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja pokrilo 400 tisuća kuna, a sve ostalo Općina. Nadam se i vjerujem da će svi u ovom prostoru uživati i da će Zdenci u budućnosti imati puno novih, sjajnih mladih nogometaša i sportaša. Cilj je, prije svega, privući djecu i mlade sportu koji paralelno znači i zdrav način života, a znamo i kako je sport taj koji ponajviše, na najbolji mogući način, spaja ljude, gradove, županije, zemlje. Nadam se i vjerujem kako će ovaj objekt raditi punom parom, kako će puno djece uživati u ovim uvjetima i promovirati svoje Zdence u punom sjaju – zaključio je načelnik Durmić. (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”575205″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content