PLANINARSKA NOVA GODINA Članovi i gosti HPD-a Papuk uživali u šetnji Bilogorom

Planinari HPD-a Papuk tradicionalno su, u povodu blagdana Sveta tri kralja započeli 2020. godinu, okupljanjem kod planinarske kućice „Brusovi“. Bio je to sunčan, pomalo vjetrovit, ali predivan dan za boravak u prirodi i okupljanju planinara sa jednim, zajedničkim ciljem: uživanjem.

Bilo je tu i kandidata za nove članove društva, a i onih iskustvom starijih planinara. Nije nedostajalo smijeha kao ni pozitivne energije. Iskusni planinari, ujedno i pripravnici za vodiče, Goran i Tijana, vodili su brigu o šezdesetak planinara, koje su na siguran način poveli kroz „osmicu“ – uz dio planinarske staze „Vilinsko oko“, od kućice do virovitičkih ribnjaka, Paulovog izvora i natrag.

f 15

Dio planinara je obišao i samo Vilinsko oko. Nakon 3,5 sati planinarenja i 11 kilometara boravka na svježem zraku, godio je jako ukusan ručak koji su za sve sudionike osigurali i pripremili vrijedni domaćini, planinari Melanka i Zlatko.

Hvala im na trudu i volontiranju za društvo. Nakon ručka i toplih napitaka čak se i zaplesalo oko vatrice. Planinarska godina je otvorena te planinari virovitičkog kraja pozivaju sve zainteresirane šetače, mlade i one koji se tako osjećaju, da im se pridruže u organiziranim planinarskim aktivnostima koje ovo Društvo omogućuje. (HPD Papuk, mr)

[g-gallery gid=”573962″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content