Počele pripreme rukometašica 1234 Virovitice za nastavak sezone: Cilj je osigurati opstanak u društvu najboljih

U rukometu pauza za božićne i novogodišnje blagdane ne traje dugo. Nakon dvotjedne pauze u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici okupile su se jedine gradske prvoligašice – igračice 1234 Virovitice.

Većina igračica se priključila već prvog dana, dok će pojedine, zbog školskih i obiteljskih obveza kasnije ući u trenažni proces, ali će do tada odrađivati individualne treninge, koje su dobile za domaću zadaću.

Prije stanke Lavice su krenule u odličnu seriju rezultata, u kojoj su u pet kola osvojile sedam bodova. Upisale su tri pobjede, jedan remi i jedan poraz, i to od najbolje hrvatske ekipe Podravke Vegete. Sada se u kratko vrijeme moraju vratiti u formu, jer u prva tri kola nastavka na domaćem terenu igraju s konkurenticama za ostanak u ligi.

naslovna Custom

Prvenstvo se nastavlja već 25. siječnja, kada u Viroviticu dolazi posljednjeplasirana Murvica iz Crikvenice, a vikend prije toga igra se utakmica 1/8 završnice Kupa Hrvatske. Virovitičanke gostuju kod Olimpije u Osijeku. Pred trenerom Vladimirom Gašparecem je niz problema.

Nakon nekoliko dana rada u sportskoj dvorani Tehničke škole slijede problemi. Zbog rekonstrukcije i energetske obnove spomenuta će dvorana biti zatvorena do 1. rujna, pa će svi njeni korisnici morati tražiti alternativno rješenje. Rukometašice 1234 Virovitice će većim dijelom trenirati i igrati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici. Ponuđeni termini su vremenski prekratki za uobičajene treninge, pa će se pokušati iznaći još pokoji termin u užoj okolici.

IMG 6965 Custom

U srijedu, 8. siječnja igračice 1234 Virovitice će odigrati pripremnu utakmicu u Đurđevcu, gdje se priprema mlađe kadetska reprezentacija Hrvatske, koju vodi virovitički trener Nenad Smiljanec, a u čijem sastavu je virovitička igračica Tea Strusa.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”574009″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content