Policija objavila detalje prometne nesreće u Š. Bukovici: Vozačica (18) oduzela prednost vozaču (27), on napuhao 1,84 promila

U utorak, 31. prosinca u 17.25 sati u Špišić Bukovici se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozača osobnih automobila, od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

– Prometna nesreća se dogodila na način da se 18-godišnja vozačica, u čijem se vozilu nalazio 21-godišnji putnik, uključivala u promet s putnog mosta kod kbr. 10 u ulici Bukovička cesta vožnjom unazad, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje, uslijed čega je na središnjem dijelu kolnika DC2 došlo do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila kojim je pod utjecajem alkohola od 1,84 g/kg u organizmu upravljao 27-godišnjak, u prednju desnu bočnu stranu osobnog automobila s kojim je upravljala 18-godišnjakinja. Od siline udara došlo je do rotacije i puknuća prednjeg dijela osobnog automobila kojeg je vozila 18-godišnjakinja, a koji se zaustavio na bankini. Nakon udara 27-godišnji vozač nastavio je kretanje preko cijele širine kolnika kojom prilikom je sletio preko bankine u putni jarak te je prednjim desnim dijelom udario u rub kolnika kojega je oštetio,a od siline udara dolazi do rotacije vozila i zaustavljanja na nogostupu – stoji u priopćenju.

U prometnoj nesreći svi sudionici zadobili su tjelesne ozljede, dok je o rezultatima očevida izvješteno ODO Virovitica te će po kvalifikacijama ozljeda ODO-u Virovitica biti dostavljeno odgovarajuće pismeno, kažu iz policije. (www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content