Tehnike brzog čitanja od ove godine i u Virovitici: Škola namijenjena djeci, mladima i odraslima

Tehnike brzog čitanja od ove godine dostupne su i svim žiteljima Virovitičko-podravske županije, a nastava će se provoditi u Virovitici. Program škole je jedinstven i prvi puta se provodi i s djecom školske dobi, po čemu je posebno značajan. Namijenjen je djeci od 3. razreda osnovne škole, srednjoškolcima, studentima i odraslima.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je nagrade za izniman doprinos obrazovanju u regiji pa je dolazak Škole u Viroviticu prilika za sve koji žele osigurati svom djetetu i sebi efikasnije i funkcionalnije učenje, vladanje tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva i memorijskim tehnikama. U današnje vrijeme strelovito brzog napretka u svim područjima, jedna od najvažnijih vještina budućnosti svakako će biti sposobnost brzog ovladavanja svim novim i izazovnim zadacima, a Škola djeci i odraslima omogućuje upravo taj vrlo važan segment cjeloživotnog učenja.

Škola se za učenike provodi kroz 6 mjeseci, a za odrasle traje 3 mjeseca. Nastava je organizirana u tri vezana sata vikendom ili kroz tjedan.

Želite li svom djetetu omogućiti 4 puta brze čitanje i 3 puta brže učenje uz znatno bolje razumijevanje i pamćenje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja Virovitica mjesto je za Vas. Program međunarodne Škole brzog čitanja i mudrog učenja provodit će Lumalo j.d.o.o. u vlasništvu Romane Osekovac, koja je vlasnik licence za naše područje.

Upisi u jesenske grupe su u tijeku, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 099 682 9 682 ili preko e-mail adresa [email protected]. Osigurajte svoje mjesto na sljedećim promotivnim radionicama koje kreću 7.2.2020 godine.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je jedinstvena škola u Hrvatskoj i namijenjena je svima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu te u svakodnevnom životu. U Školi brzog čitanja i mudrog učenja razvijamo i proširujemo kapacitet za učenje tako što polaznike učimo posebno razvijenim tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva, tehnikama brzog i dugoročnog pamćenja, vještinama izdvajanja bitnih informacija iz nekog gradiva kao i prezentacijskim tehnikama. Šestomjesečni program škole u potpunosti je prilagođen djeci što ga čini jedinstvenim i bez konkurencije u našoj državi, ali i šire. Osim za djecu školskog uzrasta, ovaj program organizira se i za odrasle, u kojem se slučaju program prilagođava polaznicima odraslog uzrasta.

Idealni polaznici Škole brzog čitanja i mudrog učenja su pametna, ali pomalo lijena djeca ili pak marljiva, ali pomalo zbunjiva i dekoncentrirana djeca, kao i oni đaci koji izrazito vole jedan ili dva predmeta, a ostale predmete ne vole. Također, interesna skupina „Škole brzog čitanja i mudrog učenja“ jesu i djeca koja puno vremena ulažu u sportske aktivnosti – ova Škola će ih naučiti kako da s manje potrošenog vremena svladaju školsko gradivo kako bi mogli uskladiti školske i sportske obaveze. Polaznici ove Škole imati će priliku u prosjeku učetverostručiti brzinu čitanja uz dvostruko bolje razumijevanje pročitanog, prepoznati i izdvojiti ključne informacije iz nekog teksta, razviti bolje pamćenje te poboljšati koncentraciju.

Program Škole brzog čitanja i mudrog učenja organiziran je kroz tri vezana školska sata jednom tjedno.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja jedinstvena je i po tome što je po završetku šestomjesečnog programa Škole moguće nastaviti njegovati tehnike i vještine naučene u Školi brzog čitanja i mudrog učenja u Klubu mudrog učenja.

Uskoro više informacija o besplatnim promotivnim radionicama Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Virovitici, u sklopu kojih će se raditi testiranja i upisi u jesenske grupe – a za više informacija posjetite njihove web stranice: http://brzocitanjeiucenje.eu.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content