VRIJEDNA DONACIJA Pacijentima Odjela hemodijalize virovitičke Opće bolnice poklonili tople deke

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Virovitičko-podravske županije danas (četvrtak) je na Odjelu hemodijalize virovitičke Opće bolnice pacijentima i osoblju uručila donaciju u obliku dvanaest deka. U ime Udruge predali su ih predsjednik Željko Lacko te potpredsjednik Josip Barišin.

-Prošle godine prijavili smo se na natječaj gradu Virovitici za deke koje su prijeko potrebne svakom bolesniku, pogotovo u ove hladne dane. Nastojimo donirati što više stvari ovom odjelu, budući da iz prve ruke znamo kroz što sve oni prolaze i nadam se kako ćemo ovom donacijom barem malo olakšati njihov boravak ovdje – izjavio je predsjednik udruge Željko Lacko.

IMG 2934

TOPLO ZA HLADNE DANE

U ime odjela hemodijalize i Opće bolnice Virovitica, Udruzi je na donaciji zahvalila dr. Gordana Kotur.

-Donacija deka značit će puno za naše pacijente, pogotovo u ove hladne dane. Iskoristila bih ovu priliku i zahvalila Udruzi na ovoj velikodušnoj donaciji. Deka ima dosta te će one zadovoljiti potrebe naših pacijenata – rekla je dr. Kotur.

Uz zahvalu, dr. Kotur izrazila je zadovoljstvo što se na ovaj način održavaju dobri odnosi između liječnika, bolesnika i same Udruge koja kontinuirano skrbi o bolesnicima na dijalizi i koja im na ovakve načine pokušava olakšati njihove teške dane i čitav postupak dijalize, a koji je ponekad težak i mukotrpan.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Rajnović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content