ZA LJUBITELJE PRIRODE, HODANJA I TRČANJA Prijavite se i sudjelujte u manifestaciji “Vincekovo walk & run 2020. Pitomača”

Za sudionike Movember Runa i ostale ljubitelje prirode, hodanja i trčanja ovog je vikenda organizirana manifestacija “Vincekovo walk & run 2020. Pitomača”.

– Vrijeme je za druženje sa svetim Vinkom i zato, bez obzira na studen ili raskvašenu zemlju, ove subote, 25. siječnja, krećemo put Aršanja. Osiguravamo okrjepu i obećavamo zabavu. Naravno, sve uz kotizaciju od 20 kuna. Povedite člana obitelji, pozovite prijatelja, proslijedite obavijest na društvenim mrežama… Subota je blizu – poručuju organizatori.

Trasa je označena, malo je duža od šest kilometara, a za povratak na početnu točku osiguran je prijevoz.

Prijave su kao i prošli put na mail adresu [email protected] ili broj mobitela 098/315-760. Može i na početnoj točki, a ona je ovoga puta ispred Lovačkog doma u Velikoj Črešnjevici (na kraju sela). Hodači kreću u 11:00, a trkači u 12:00 sati.

– Također, na Viberu se pojavila i grupa PITOMO AKTIVNI – pridružite se i pozovite svoje prijatelje da informacije lakše kolaju! Pratite nas – dodaju organizatori

(pitomaca.hr, foto: ilustracija, I. Bedeković)

Ruta 25.01.2020. scaled

Povezane vijesti

Skip to content