ZAJEDNO PROSLAVILE “89 GODINA” Rijetka pojava proslave rođendana u obitelji Krnjić, tri sestre isti dan imaju rođendan

Svašta se u životu čovjeka može poklopiti, nešto slučajno, nešto genetski, a neke stvari jednostavno dođu same od sebe. Ipak, one najljepše stvari događaju se u obiteljima, sličnosti roditelja i djece, madeži na istom mjestu, ima svega…

No, ova priča iz Donje Pištane i Čačinaca uistinu je nevjerojatna. Naime, tri sestre, Sandra (35), Nataša (30) i Amanda (24) na isti dan imaju rođendan, baš na isti dan, 30. siječnja, a razlika u njihovim godina je dosta velika. Sve tri su rođene prirodnim putem, a na prvo pitanje, kako je to moguće, Nataša je odgovorila s osmijehom na licu.

-To ćete morati pitati mog tatu, tim više što smo Sandra i ja od iste majke, a Amanda iz tatinog drugog braka. U svakom slučaju, iako je baš nevjerojatno, doista je prekrasno da nas tri imamo isti dan rođendan. Uvijek zajedno slavimo, skupimo rodbinu i svatko svoje prijatelje, kuća bude puna i bude jako veselo – kaže Nataša koja danas živi u Donjoj Pištani sa suprugom Sašom i troje djece, Sandra je u Čačincima s dvoje djece, dok je najmlađa Amanda, kao i Nataša, u Donjoj Pištani sa suprugom Marijem i jednim djetetom.

Seste s ocem Antunom
foto: privatni arhiv

-Posebno veselo je bilo kad smo bile mlađe, bez obzira na razliku u godinama, sve smo zajedno puhale u svijeće i jednako se veselile. Naše rođendane uvijek slavimo i slavit ćemo zajedno. Nekako se dogovorimo da svake godine jedna od nas bude domaćin, ali sve zajedno pripremamo. I da, uvijek zbrajamo zajedničke godine, ove godine smo zajedno napunile 89 godina – dodaje Sandra, a najmlađa Amanda kaže kako su joj sestre uvijek bile velika zaštita.

-Onaj tko nema sestre ili braću nažalost ne može osjetiti tu bratsku ljubav. To je nešto posebno, a ne mogu riječima opisati koliko sam sretna što zajedno imamo i rođendane, to kao da je nekakva sudbina naše velike ljubavi i povezanosti – kaže Amanda.

Nataša potvrđuje da su zajednički rođendani sudbina, jer se sestre iznimno vole.

-Nas tri smo stvarno jako povezane, jedna drugoj pomažemo u svakoj prilici. Zajedno se veselimo, tugujemo, a to smo uspjele prenijeti i našu djecu. Ne damo jedni na druge, uz našeg tatu koji nam je tu uvijek kao veliki oslonac i zaštita. Srećom pa nismo daleko, sve smo tu na dohvat ruke, pa se često vidimo, sastajemo i družimo. Doista ne znam što bih da jedna od nas ode negdje daleko, jednostavno smo sve tri usko povezane –kaže Nataša.

3101sestrerodendani 4
foto: privatni arhiv

Tri sestre, tri mušketirke uvijek su nasmijane i vedre bez obzira na sve probleme koje život nosi, jer kako kažu zajedno su najjače. Da stvar bude još nevjerojatnija, u obitelji Krnjić još su tri ženske osobe rođene na isti taj dan.

-Naše sestrične blizanke Marina i Violeta (43), od strica, tatinog brata su rođene 30. siječnja, a također od još jednog tatinog bratića, opet žensko dijete, rođeno je baš ove godine na naš dan. Eto, mi Krnjićke se rađamo 30. siječnja, to je valjda negdje zapisano. Neka, našoj sreći nema kraja, samo nek smo sve zdrave i vesele – zaključuje Nataša.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content