ZMNT ORAHOVAČKA “ZIMA” Duhovi petardom ispratili Autodijelove Hečimović, u petak, 10. siječnja na rasporedu četvrtfinale

Još su tri natjecateljska dana ostala do kraja tradicionalnog 32. orahovačkog malonogometnog turnira “Zima 2019./2020.” u organizaciji Caffe bara Blues.

U mlađim uzrasnim kategorijama i ostalim konkurencijama do nedjelje će biti odigrane poluzavršne utakmice, a kod seniora će se sutra (petak) igrati četvrt te u subotu poluzavršnica i kao i kod svih kategorija, u nedjelju, 12. siječnja velika završnica.

Srijeda je bila dan posljednjeg razigravanja po skupinama te poluzavršnih utakmica mlađih dobnih uzrasta, veterana i mjesta. U kategoriji do 10 godina igrane su utakmice poluzavršnice. Škola nogometa Fešk bila je znatno bolja od čačinačke Mladosti, dok je Škola nogometa Slatina u zanimljivoj utakmici s 3:2 odnijela pobjedu protiv vršnjaka iz Orahovice te ušla u finale.

U kategoriji do 12 i 14 godina odigrane su posljednje utakmice po skupinama u kojima su, do 12 godina Škola nogometa Slatina pobjedom protiv čačinačke Mladosti potvrdila ulazak u finale, a u utakmici do 14 godina odigran je neizvjestan meč između Škole nogometa Orahovica i NK Đurđenovca. Đurđenovčanima je naime bio dovoljan bod za ulazak u polufinale i nakon žestoke borbe i izglednih prigoda s obje strane, ostalo je 0:0.

U kategoriji veterana Noja United iz Donje Pištane bila je bolja od orahovačkog Caffe bara Vertigo čime se plasirala izravno u završnicu, gdje čeka pobjednika između Vertiga i veterana feričanačkog Feška. U konkurenciji “mjesta” u posljednjoj utakmici u skupini Feričanci CB Aloha dobio je Čačince CB Desperados.

Susret CB Radića i Majica tisak Custom

Seniori su odigrali posljednje utakmice skupine D drugog kruga. Podsjetimo, u obje skupine sve momčadi idu u četvrtzavršnicu, a drugi krug se igrao zbog plasmana. Tako su orahovački Duhovi uvjerljivom pobjedom protiv čačinačkih Autodijelova Hečimović potvrdili ulazak u četvrtzavršnicu s drugog mjesta, a našički Caffe bar Radić sigurnim trijumfom protiv našičke Majiceitisak.hr, potvrdio četvrtzavršnicu kao lider skupine.

Rezultati, srijeda, 8. siječnja:

U-10 ŠN Fešk – NK Mladost 7:0
U-10 ŠN Orahovica – ŠN Slatina 2:3
U-12 ŠN Slatina & MNK Apokalipsa – NK Mladost 6:1
U-14 ŠN Orahovica – NK Đurđenovac 0:0
Veterani Noja United – CB Vertigo 2:0
Mjesta Čačinci CB Desperados – Feričanci CB Aloha 0:2
Seniori D Duhovi – Autodijelovi Hečimović 5:0
Seniori D Majiceitisak.hr – CB Radić 4:7

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content