ZMNT ORAHOVAČKA “ZIMA” Počinje vatrena završnica, poznati su putnici u četvrtfinale

Orahovačka malonogometna “Zima” ušla je u samu završnicu. Nakon posljednjih razigravanja po skupinama drugog kruga u seniorskom dijelu natjecanja poznati su četvrtzavršni parovi, dok su u ostalim kategorijama već poznati polufinalisti i finalisti.

U kategoriji do osam godina odigrane su poluzavršne utakmice i obje su u konačnici riješene udarcima sa šest metara. U prvom ogledu Škola nogometa Slatina i NK Voćin odigrali su bez golova, a za ulazak u završnicu precizniji su bili Slatinčani. U drugom pak ogledu između Škola nogometa Orahovica i Fešk Feričanci, bilo je iznimno zanimljivo.

Poveli su Orahovčani, ali već nakon dvije minute mališani Fešk-a poravnavaju i dolazi se do šesteraca u kojima su mirniji bili orahovački nogometaši. U kategoriji igrača do 12 godina također su igrane poluzavršnice, u prvom meču Prijatelji su bili bolji od Škole nogometa Orahovica, dok je u drugom MNK Apokalipsa bila uvjerljiva kontra Škole nogometa FEŠK.

Mjesta su odigrala posljednje utakmice u skupini u kojima je ekipa Feričanaca CB Aloha svladala Voćin, a Čačinci CB Desperados bio bolji od kombinacije mjesta Stara i Nova Jošava te Crkvari.

Posljednje utakmice za plasman u skupinama drugog kruga odigrale su seniorske momčadi skupine D. U prvom ogledu momčad đurđenovačkog AID Furniture-a za nijansu je bila bolja od MNK Apokalipse, a u odličnom dvoboju čačinački Lješnjak United pobijedio je viljevački Gideon brothers.

Parovi četvrtzavšnice:

Gideon brothers Viljevo – Majiceitisak.hr Našice
Lješnjak United – Autodijelovi Hečimović,
CB Radić – MNK Apokalipsa
Duhovi – AID Furniture

Rezultati, četvrtak, 9. siječnja:

U-8 ŠN Slatina – NK Voćin 0:0 – 2:1p
U-8 ŠN Orahovica – ŠN FEŠK 1:1 – 6:5p
U-12 Prijatelji – SN Orahovica 3:1
U-12 ŠN Fešk – ŠN Slatina MNK Apokalipsa 0:4
Mjesta Feričanci CB Aloha – Voćin 3:2
Mjesta S.Jošava/ N. Jošava/ Crkvari- Čačinci CB Desperados 1:4
Seniori D AID Furniture – MNK Apokalipsa 6:4
Seniori D Gideon brothers – Lješnjak United 0:3

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content