Župan bjelovarsko-bilogorski Damir Bajs u radnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović ugostio je danas (utorak) na radnom sastanku župana Bjelovarsko-bilogorske županije Damira Bajsa. Tema sastanka bila je suradnja ovih dviju županija te razmjena iskustava u provođenju EU projekata, a poseban naglasak sastanka stavljen je na izgradnju brze ceste Bjelovar-Virovitica-Terezino Polje.

– Razgovarali smo o dinamici njezina projektiranja, o samoj prometnoj strategiji te mogućnosti uvrštavanja u prostorne planove nekih novih pristupnih cesta, a koje bi bile važne za stanovnike naše dvije županije – rekao je župan Andrović.

Župan bjelovarsko-bilogorski Damir Bajs istaknuo je kako obje županije s nestrpljenjem očekuju početak radova brze ceste i prve izgrađene kilometre na svojim područjima. Jedna od tema bilo je i pripajanje Ureda državne uprave županijama.

– Koliko vidim, i u našoj, ali i u Virovitičko-podravskoj županiji, to pripajanje će donijeti samo korist građanima. Kada se sustav u cijelosti posloži, usluge će biti dostupnije svima, od matičara pa nadalje – rekao je župan Bajs. (www.icv.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content