Župan Igor Andrović i izaslanstvo Virovitičko-podravske županije u Bruxellesu posjetilo Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema

Župan Igor Andrović i izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, u kojem su bili, zamjenik župana Marijo Klement, načelnik Općine Pitomača, Željko Grgačić, kao i „Najuzornija hrvatska seoska žena“ Svetlana Bastalić, u Bruxellesu su posjetilo zajednički ured pet slavonskih županija – Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema u Bruxellesu, gdje su održali radni sastanak s voditeljem Predstavništva, Tonijem Žufićem.

Ovo Predstavništvo u Bruxellesu, omogućava na lakši, bolji i efikasniji zajednički nastup prema institucijama Europske unije. Predstavlja nastavak dobre suradnje koju razvija pet slavonskih županija, s ciljem razvijanja ključnih i strateških projekata za istok Hrvatske, a „naslanjajući se i na „Projekt Slavonija, Baranja i Srijem“ uz podršku Vlade RH.

brux drugi dan 411– Zajedničko Predstavništvo predstavlja putokaz kako se zajedništvom mogu raditi velike stvari – naglasio je između ostalog virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Uz izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, u posjeti Predstavništvu Slavonije, Baranje i Srijema, bile su i gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić, kao i prva, te druga pratilja najuzornije seoske hrvatske žene, Snježana Dianežević te Marijana Podrug. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content