13. TJEDAN PSIHOLOGIJE Bogat ovogodišnji program na području VPŽ počinje u ponedjeljak, 17. veljače, doznajte raspored događanja

U organizaciji Društva psihologa Virovitičko-podravske županije i ove će godine biti održan sada već tradicionalni, 13. po redu Tjedan psihologije Virovitičko-podravske županije.

Za razliku od prošlogodišnjeg koji je bio fantastičan, ovogodišnji program još je bogatiji, pa će tako posjetitelji moći sudjelovati u različitim događanjima i aktivnostima diljem naše županije. Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva.

13. Tjedan psihologije započinje u ponedjeljak, 17. veljače u 9 sati radionicom samoprocjene na temu “Otkrij svoje jake strane i slabosti”. Prigodna radionica bit će održana U HZZ – Područnom uredu Virovitica.

Svečano otvorenje na rasporedu je u utorak, 18. veljače u 18 sati promocijom monografije “Dvadeset godina Društva psihologa Virovitičko-podravske županije”, nakon koje će biti održano predavanje na temu “Tko, kada, zašto i kako mari za pravednost”. Svečano otvorenje bit će održano u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica.

U prilogu vam donosimo kompletan raspored događanja koja će se održati na području gradova Virovitice i Slatine te općina Suhopolje i Pitomača.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, arhiva)

13 TJEDAN PSIHOLOGIJE Plakat konačni page 001

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content