Dinko Brezec novi predsjednik Nogometnog kluba Dinamo Josipovo, a sportski direktor Tomislav Kolar

Jučer (subota) je u josipovačkom mjesnom domu održana redovna godišnja izvještajna skupština, koja je ujedno bila i izvanredna izborna, Nogometnog kluba Dinamo Josipovo, sudionika 2. Županijske nogometne lige VPŽ istok.

Skupštinu je otvorio tajnik kluba Dinko Brezec, pozdravivši sve nazočne članove i goste, nakon čega su uslijedila izvješća. Izvješće o radu u proteklom periodu podnio je dopredsjednik kluba Goran Lukanić, financijsko izvješće za 2019. godinu podnio je Danijel Matija, a izvješće Nadzornog odbora Željko Pavalić.

IMG 4997

Poslije jednoglasnog usvajanja izvješća pristupilo se razrješenju, na vlastiti zahtjev, dosadašnjeg predsjednika, tajnika i sportskog direktora kluba te izboru novih. Tako je za novog predsjednika NK Dinamo Josipovo izabran Dinko Brezec, dužnost tajnika obnašat će Mario Čmarec, a sportskog direktora Tomislav Kolar. Upravni odbor kluba čine Dinko Brezec (predsjednik), Goran Lukanić (dopredsjednik) Mario Čmarec (tajnik), Tomislav Kolar (sportski direktor) i Danijel Matija (blagajnik).

Po izboru novih tijela kluba, novi predsjednik Dinko Brezec podnio plan rada i financijski plan za tekuću godinu, a potom su se nazočnima obratili gosti, između kojih i načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
IMG 5020

– Zahvaljujem se na pozivu ovoj vašoj skupštini, pozdravljam sve nazočne, a novom vodstvu kluba čestitam na izboru i želim puno uspjeha u radu. Nogometni klub Dinamo Josipovo i nadalje će imati podršku Općine Sopje, a jedan od projekata koje planiramo je izgradnja svlačionica na vašem igralištu. Na sjednici Općinskog vijeća, kada smo izglasavali proračun za 2020. godinu, izglasali smo i osigurali sredstva za taj projekt. Izrada projektne dokumentacije je pri kraju, nakon čega ćemo objaviti natječaj za izvođače radova i odmah, po odabiru, krenuti u realizaciju, te se iskreno nadam da će vaš klub sljedeću nogometu sezonu 2020./2021. imati nove prostore za igrače – istaknuo je u svom obraćanju članovima i igračima kluba, općinski načelnik Androš.

Na samom kraju skupštine, predsjednik Brezec uručio je zahvalnice svima koji su do sada pomagali rad kluba. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”578867″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content