DOM ZA STARIJE OSOBE BATURINA OTVORIO VRATA ŠTIĆENICIMA Kroz kvalitetnu njegu i posvećenost želimo da se svi naši korisnici osjećaju kao kod kuće

Dom za starije osobe Baturina otvorio je vrata svojim korisnicima. Na prostoru od čak 4500 četvornih metara nalazi se smještaj i prateći sadržaji za ukupno 199 korisnika. Koncipiran je tako da prizemlje i prvi kat budu prilagođeni pokretnim korisnicima, dok je na drugom katu prostor predviđen za nepokretne korisnike. Dom je povezan s dva lifta. Prizemlje je podijeljeno na ekonomski dio i dio za korisnike.

Osim recepcije, ondje se nalazi prostor za sestre, prijem korisnika, prostor za fizikalnu terapiju i 36 dvokrevetnih soba, od kojih svaka ima svoju kupaonicu. U prizemlju je i velika moderna kuhinja, praonica rublja i prostor za osoblje, kao i restoran te kafić na otvorenom. Ispred Doma nalazi se prostrano parkiralište sa čak 70 mjesta, koje uz same korisnike mogu koristiti svi oni koji im dolaze u posjet.

– Korisnicima Doma, uz kvalitetnu zdravstvenu skrb i njegu, omogućujemo fizikalnu i okupacionu terapiju, a posebne sadržaje poput izleta i zabavnog programa kreiramo u skladu sa željama korisnika. Imamo zabave, druženja, proslave rođendana i blagdana. Za proljeće planiramo urediti voćnjak i povrtnjak te parcele sa cvijećem, upravo po želji naših korisnika koji žele uživati u prirodi. Kroz kvalitetnu njegu i posvećenost želimo da se svi naši štićenici osjećaju kao kod kuće – istaknula je Jasminka Baturina.

Cijene smještaja ovise o tome je li korisnik sam u sobi ili je u dvokrevetnom apartmanu, je li pokretan, polupokretan ili nepokretan. Kreću se od 4500 do 7000 kuna po osobi. Dom se može pohvaliti srdačnim i profesionalnim osobljem, brzom i stručnom uslugom, dostupnošću i modernim sadržajima prilagođenima korisnicima. Mjesto u Domu možete rezervirati već danas.

Potražite Dom za starije osobe Baturina u Virovitici, na adresi Franjevačka ulica 13, a za sve informacije tu su i brojevi telefona: 385 33 618 800, broj mobitela +385 99 215 3722, odnosno društvene mreže Facebook i Instagram. (promo)