Dominik Sabolić osvojio Otvoreno prvenstvo Olimpije u Osijeku i vratio se u TOP 10 rang liste HTS-a

Proteklog vikenda u Osijeku održan je teniski turnir 3. ranga za djevojčice i dječake do 14 godina starosti.

Za virovitički TK Didon nastupili su Dominik Sabolić i Nika Dragičević. Sjajan je bio Sabolić, koji je u četiri susreta izgubio samo četiri gema. U finalnom susretu je sa 6:2, 6:0 pobijedio Splićanina Franu Sučića, 10. igrača rang liste HTS-a do 14 godina te osvojio turnir. Mlada 12-godišnja igračica Nika Dragičević nakon pobjede i vrlo dobre igre u osmini finala protiv Lee Garić iz Broda (6:2, 6:0), nije mogla proći dalje protiv dvije godine starije i iskusnije tenisačice Lare Dominić.

Slika2 2 e1582615796879

-Moramo naglasiti da je Dominik Sabolić pretprošlog vikenda u Zagrebu također igrao finale turnira, što znači da je na zadnja tri turnira igrao u finalu te dva osvojio. Postignuti rezultati vratit će ga u top 10 igrača do 14 godina starosti, točnije na 8. mjesto rang liste Hrvatskog teniskog saveza do 14 godina, koja će biti aktivna od 1. ožujka – poručili su iz Teniskog kluba Didon te naglasili i odličnu formu preostalih igračica u mlađem uzrastu:

-Nika Dragičević je šesta do 12 godina, a moramo pohvaliti i Emu Šantić, koja je jedanaesta do 12 godina i Luciju Podravac koja igra sve bolje i zauzima 36. mjesto do 12 godina – zaključili su Didona.

(www.icv.hr, TK Didon)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content