Doroteja Santi i Antonio Minauf najbolji su sportaši grada Slatine u 2019. godini

Zajednica športskih udruga grada Slatine početkom svake godine tradicionalno provodi izbor najboljih sportaša protekle godine. Svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Slatine u 2019. godini održana je sinoć (petak) u prepunoj velikoj sali Hrvatskog doma.

Na početku svečanosti prisutnim sportašima, sportskim djelatnicima i brojnim roditeljima s nekoliko riječi obratio predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Davor Butorac. U prilično emotivnom i iskrenom govoru, između ostalog, svim slatinskim sportašima čestitao je na naporima koje ulažu u sport, uputivši pritom poziv lokalnim gospodarstvenicima da se uključe sponzorstvima u pomoći tim mladim ljudima, jer korist će biti obostrana, pošto sportaši na raznim natjecanjima i više nego dostojno predstavljaju grad Slatinu, ne samo u Hrvatskoj, nego i puno šire.

IMG 4931

Za najboljeg sportaša grada Slatine u 2019. godini je proglašen Antonio Minauf, za najbolju sportašicu proglašena je Doroteja Santi, najbolja muška ekipa je Hrvački klub Slatina, a najbolja ženska ekipa je Hrvački klub Slatina – selekcija djevojčica.

Antonio Minauf prošle je godine ostvario niz velikih uspjeha u hrvačkom sportu kao član Hrvačkog kluba Slatina, a jedan o tih velikih uspjeha je titula prvaka Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom u juniorskoj konkurenciji, tim rezultatima Antonio je dugu godinu za redom proglašen najsportašem.

IMG 4993

Brojna prva mjesta na atletskim utrkama diljem Hrvatske, a ponajviše treće mjesto u Hrvatskoj u krosu, te deseto mjesto u dresu reprezentacije Hrvatske osvojeno na prvenstvu Balkana, donijeli su Doroteji Santi, članici Atletskog kluba Slatine, novu titulu najbolje sportašice grada Slatine, šestu do sada.

Posebnom odlukom Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Slatine, priznanja za iznimno uspješne rezultate u mlađim uzrasnim kategorijama u 2019. godine dobili su:

  • Eva Gal, Taekwondo klub Slatina
  • Veronika Vilk, Hrvački klub Slatina
  • Rukometni klub Slatina, mini rukomet
  • Nogometni klub Slatina, U-11
  • Hrvački klub Slatina, mlađe kategorije
  • Streljački klub Miholjac, mlađe kategorije
  • Ženski rukometni klub Slatina, djevojčice
  • Taekwon do klub Slatina, mlađe kategorije
  • Atletski klub Slatina, mlađe kategorije

Priznanja najsportašima i sportskim kolektivima uručili su predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Davor Butorac i zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak. (www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”578797″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content