DOZNAJTE PAROVE Nogometna sezona na županijskim terenima počinje 3. kolom Županijskog nogometnog kupa

Ovog vikenda, nakon niza odigranih pripremnih utakmica, počinje službena sezona na županijskim nogometnim terenima. Igraju se utakmice 3. kola Županijskog nogometnog kupa.

Dogovorom klubova utakmica između Drave i Suhopolja igra se danas (subota) u 15 sati. U tom susretu gosti su favoriti, iako će, prema riječima trenera Tomislava Filipovića, biti nekompletni, što bi mogla biti prilika domaćinima za iznenađenje. Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 1. ožujka u 15 sati. U slučaju neriješenog rezultata, odmah se izvode jedanaesterci, kako bi se dobio pobjednik.

VIROVITICA I PAPUK PUTUJU “UMORNI” NA KUP UTAKMICE

Dva naša “najjača” kluba, Virovitica i orahovački Papuk, danas igraju utakmice 15. kola 3. HNL Sjever i to s jakim protivnicima, a već dan kasnije gostuju u kup utakmicama kod županijskih trećeligaša: Papuk u slatinskom predgrađu Bakiću kod Mladosti, a Virovitica u Vaškoj, kod istoimenog kluba. Unatoč zgusnutom rasporedu sve izuzev gostujućih pobjeda bilo bi veliko iznenađenje.

U Grabrovnici kod Croatije gostuje Pitomača. Nekoć je Croatia bila nositelj kvalitete nogometa u općini Pitomača, danas je to NK “Pitomača”, stoga su gosti favoriti u ogledu u kojemu će na suprotnim stranama biti nekoliko nekadašnjih suigrača.

Četvrtoligaš Slatina putuje u virovitičko prigradsko naselje Podgorje, kod istoimenog županijskog drugoligaša. Domaći su proteklog vikenda bili izuzetno efikasni pobijedivši Dravu 5:1, pa bi na krilima te pobjede mogli sanjati o iznenađenju u nedjelju.

Vodeći županijski prvoligaš Rezovac gostuje u Crncu. Protekle nedjelje u Milanovcu Rezovac je uvjerljivo pobijedio najavivši ulazak u formu, zato je favorit za prolazak u iduće kolo.

U Novoj Bukovici igra se lokalni derbi između Zrinskog i Mladosti iz Miljevaca. Gosti su “papirnati” favoriti, ali će im domaći pokušati pomrsiti račune. Susjedski obračun se igra i u Mikleušu, gdje gostuje Dinamo iz Četekovca. Ovdje bi moglo biti neizvjesno do posljednje minute. U pripremnoj utakmici prije desetak dana Turanovac je minimalno pobijedio Graničar Bušetinu, sada Graničar Bušetina ima priliku za uzvrat. Gradina je u pripremnom razdoblju svladala nekoliko županijskih prvoligaša, stoga Bratstvu iz Gornjeg Bazja neće biti lako izboriti prolazak u 4. kolo.

TOLO PREPORODIO SOPJE, ČAČINČANI MORAJU BITI OPREZNI

Dolaskom novog trenera Marija Tole, Podravac iz Sopja se preporodio, pa ne bi bilo iznenađenje ako svlada Mladost iz Čačinaca na svom stadionu “Luka”. Omladinac iz Korije je favorit na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima. U Čađavici igraju domaća Mladost 1930. i Borova. Domaćini su blagi favoriti.

Voćin je zbog radova na svom igralištu dogovorom klubova domaćin Slogi iz Zdenaca u Zdencima, stoga u ovom susretu dajemo prednost formalnom gostu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content