FOTO Četvrta godina likovno-literarnog natječaja “Grofovska ljubav”, saznajte čiji je uradak bio najbolji

Danas (subota) u organizaciji Kulturne udruge KReativa, EDukativa, Aktiva u suradnji s Turističkom zajednicom općine Suhopolje održan je kreativni nagradni natječaj za učenike od petog do osmog razreda pod nazivom “Grofovska ljubav”.

Ove godine sudjelovali su učenici OŠ Suhopolje, OŠ Gradina, OŠ E. Kumičića Slatina, OŠ Gornje Bazje i Katolička osnovna škola Virovitica.

Nagrade u kategoriji 5. razreda osvojila je Tea Dumić iz OŠ Suhopolje, za najbolji uradak mini strip. U 6. razredima nagradu je odnijela učenica slatinske škole Eugena Kumičića Andrijana Kolić za svoj likovni rad ljubavne tematike. Kategorija 7. razreda osvojio je Niko Biščan iz OŠ Suhopolje za ljubavno pismo. U 8. razredima, najbolju fotografiju imala je Lucija Farkaš također iz Suhopolja.

-Cilj nam je bio probuditi uspavanu kulturnu scenu jedne male zajednice kao što je Suhopolje i njezine okolice – rekla je predsjednica Kulturne udruge KREDA Natalija Kožić Lukačević te se zahvalila na suradnji Glazbenoj školi Jan Vlašimsky – područni odjel Suhopolje te učenicima i učiteljima.

(www.icv.hr, vb, foto: V. Bošnjak)

[g-gallery gid=”581292″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content