FOTO Dječje maškare preuzele “ključeve” grada Slatine, pogledajte kako je bilo na ovogodišnjoj šarenoj povorci

U organizaciji Društva “Naša djeca” i Turističke zajednice grada Slatine danas (subota) su u Slatini održane dječje maškare.

Maškarada je započela okupljanjem malih maškara u slatinskom Hrvatskom domu, gdje je male maškare i njihove roditelje pozdravila predsjednica DND-a Snježana Pačarić, a zamjenica slatinskog gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić im je simbolično uručila ključ Grada. Djeca su uživala u organiziranom im programu vještog žonglera koji je ujedno izrađivao i figure od balona, a bila je tu i “face painterica” koja je djeci oslikavala lica, dok je dječji maskirani ples predvodila Minie Mouse.

87368662 3079847315381467 1684738382560755712 o Custom

Nakon vesele zabave u Hrvatskom domu, maskirana povorka uputila se središtem grada do Parka 136. slatinske brigade, a potom na ljetnu pozornicu kod gradske fontane gdje je uslijedilo zajedničko fotografiranje i proglašenje najboljih maski. Za najhrabriju masku nagradu je dobila Sara Gašpar, za najbolju veliku masku koja se birala iz redova roditelja nagradu je odnijela mama Mirna Obrež, a za najbolju nagradu cjelokupnih Dječjih maškara proglašena je ona imena “kišni oblačić” Tene Presečan, koja je imala čast ponijeti kući i “ključ grada” te ga čuvati dok vladavina maškara ne završi.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”581207″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content