FOTO Graničar iz Đurđevca pobjednik 8. No Limit kupa u kategoriji U-9, Sven Udovičić najbolji vratar

Jučer (subota) je odigran 8. međunarodni No Limit kup u dvorani Osnovne škole Augusta Cesarca u Špišić Bukovici.

Na turniru je nastupilo sedam ekipa podijeljenih u dvije grupe, a dvije najbolje ekipe iz svake skupine izborile su polufinalne utakmice. Turnir je pozdravnim riječima otvorio zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement.

U prvoj polufinalnoj utakmici sastali su se No Limit te ekipa Slaven Belupo I. Koprivničani su bili uvjerljivi i odnijeli pobjedu rezultatom 4:0. Do još uvjerljivije pobjede u drugoj polufinalnoj utakmici došao je Graničar iz Đurđevca koji se lako obračunao s ekipom Donjeg Miholjca, završilo je 7:1.

Prije finala odigrana je utakmica za treće mjesto između No Limita i Donjeg Miholjca. U vrlo neizvjesnoj utakmici koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu pobjednika smo doznali tek nakon izvođenja šesteraca. U raspucavanju se iskazao vratar “No Limita” Sven Udovičić koji je obranama doveo svoju ekipu do pobjede. Završilo je rezultatom 3:2, dok je regularni dio odigran bez pogodaka.

U finalnom dvoboju sastali su se Graničar iz Đurđevca te Slaven Belupo I. Ovo je bila njihova druga utakmica na turniru, a obje su završile pobjedom Graničara. U grupnoj fazi Graničar je ostvario pobjedu rezultatom 2:0, dok su u finalnom dvoboju dodali još jedan pogodak i osvojili naslov konačnim rezultatom 3:0.

Nagradu za najboljeg vratara turnira osvojio je Sven Udovičić iz No Limita, najbolji strijelac turnira postao je Miha Vukašinović iz pobjedničke ekipe, dok je najboljim igračem proglašen Vito Volf iz momčadi Slaven Belupo I.

Nagrade za najbolje pojedince i ekipe turnira dodijelio je župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Rajnović)