FOTO Neočekivani poraz Virovitice na Školskom vrtu, desetkovano Bratstvo do pobjede preko Holeca i Hokmana

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, pripremnu utakmicu odigrali su domaći županijski prvoligaš Bratstvo i Virovitica, član 3. lige Sjever.

Domaći trener Elvis Vinak ponovno nije imao vratara, pa je na gol stao jedan od najiskusnijih igrača Valentino Ivanković te se iskazao s nekoliko sjajnih obrana. Na klupi za pričuve imao je samo Marka Hećimovića i ozlijeđenog Marija Pšihistala, koji je u igru ušao već sredinom prvog dijela zbog istegnuća prepone Ivana Bistrovića. To nije bila prepreka da Bratstvo dođe do pobjede nad renomiranim suparnikom 2:1.

IMG 9969 Custom

-Puno bolje smo odigrali utakmicu u srijedu, kada smo poraženi od Slatine. Sada smo postigli bolji rezultat, ali nisam u potpunosti zadovoljan angažmanom svojih igrača – nakon utakmice izjavio nam je domaći trener Elvis Vinak.

IMG 9986 Custom

Gostujući trener je bio izrazito nezadovoljan angažmanom svojih igrača te ih je “nagradio” treningom i razgovorom u nedjelju, kada su trebali biti slobodni, a među najboljima na terenu u ovoj utakmici bili su Krešimir Crvenka i Luka Duvnjak, uz strijelca jedinog gostujućeg pogotka Josipa Ivačića. U gostujućim redovima izostao je jedan od ponajboljih virovitičkih igrača, iskusni Nikola Suvajac.

Za pobjedu domaće momčadi pogotke su postigli Marijan Holec i Leo Hokman.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”580669″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content