FOTO Otkad je Mario Tolo sjeo na klupu, sopjanski Podravac proigrao: Zdenko Lončarek zabio pet komada u tri utakmice

Županijski prvoligaš, Nogometni klub Podravac Sopje odigrao je do sada tri pripremne utakmice uoči predstojećeg proljetnog dijela natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi pod vodstvom novog trenera Marija Tole.

Sopjani su prije tjedan dana gostovali kod čađavačke Mladosti 1930. gdje su remizirali (1:1), a prošli su vikend, subotu i nedjelju, odigrali utakmice protiv Borove i četekovačkog Dinama.

Subotnja utakmica protiv Borove bila je zanimljiva i s puno golova, čak osam. Iako su Sopjani u prvom poluvremenu vodili 3:1, konačni je rezultat bio 4:4. Za Podravac je zaigrao i načelnik općine Sopje Berislav Androš te se s jednim zgoditkom upisao u strijelce.

Nedjeljna utakmica donijela je prvu pobjedu Sopjanima, a na stadionu Luka pao je četekovački Dinamo. Kao i utakmica dan prije, i ova je bila s puno pogodaka, njih sedam. Rezultat na poluvremenu je bio 2:1. U drugom je poluvremenu palo još četiri pogotka, po dva u mreži obje ekipe, tako je konačni rezultat bio 4:3 za Podravac.

U ovim utakmicama valja izdvojiti veliko pojačanje Zdenka Lončareka, koji je u svim utakmicama postigao golove. Protiv Čađavice jedan, a Borovi i Dinamu zabio je po dva komada, ukupno pet.

Inače, Podravac se nalazi na začelju tablice sa samo jednim bodom, a iz rukovodstva kluba su rekli kako im je cilj proljetnog dijela natjecanja osvojiti dovoljno bodova za ostanak u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

(www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”580591″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content