FOTO Pogledajte kako napreduju radovi na uređenju nogometnog igrališta u Kapela Dvoru, koji će uskoro zasjati u novom ruhu

Krajem 2019. godine Općina Lukač Odlukom Županijske skupštine, Virovitičko–podravske županije dobila je na korištenje stadion Nogometnog kluba Dinamo iz Kapele Dvora (sportske prostorije sa nogometnim igralištem) koji je Ugovorom dala na korištenje nogometnom klubu.

Kako sportske prostorije i nogometno igralište nisu bili kompletno uređeni, Općina Lukač iz svog Proračuna izdvojila je sredstva za uređenje i opremanje sportskih prostorija, od samih svlačionica za domaće i gostujuće igrače, suce i delegate – sa tuševima, čajne kuhinje, prostorije za odlaganje opreme te banket sale.

20200206 091448

Trenutno traju radovi na samom nogometnom igralištu gdje se uređuje nova ograda, kućice za domaće, gostujuće igrače i delegata te zaštitne mreže.

Svi radovi biti će završeni do početka proljetnog dijela prvenstva 2. županijske nogometne lige u kojoj se natječe Nogometni klub Dinamo.

Uz radove na opremanju prostorija i nogometnog igrališta, Općina Lukač financirala je i kupovinu čajne kuhinje te perilice i sušilice za pranje dresova, računala sa printerom koje je potrebno za pisanje zapisnika nakon odigranih utakmica i svu ostalu potrebnu opremu za početak prvenstva, a vrijednost investicije iznosi 250.000 kuna.

20200206 092859 rotated e1580990937119

U narednom periodu Općina Lukač, kroz financiranje nogometnih klubova sa područja općine, uredit će i sportske prostorije sljedećih nogometnih klubova: HNK Lukač 05, NK “Sloga” Dugo Selo Lukačko i NK “Drava” Terezino Polje.

(Općina Lukač)

[g-gallery gid=”578583″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content