FOTO Slatina bolja od Bratstva na Školskom vrtu u prvoj utakmici pod svjetlima novopostavljenih reflektora

Konačno je došao i taj dan na stadionu “Školski vrt” u Gornjem Bazju. Odigrana je prva utakmica pod svjetlima novopostavljenih reflektora. Domaći županijski prvoligaš ugostio je Slatinu, člana 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica.

U žustroj igri na sredini terena momčadi su bile podjednake, ali su gosti bili puno opasniji za domaća vrata, što se osjetilo na rezultatu. Do odlaska na odmor gosti su imali prednost 2:0. Oba domaća opasna napada u prvom dijelu su bila prekinuta zbog nedozvoljenog položaja napadača.

U drugom dijelu rezultat se nije mijenjao do posljednjih petnaestak minuta, kada su gosti iskoristili svoju svježinu i trenutnu bolju trkačku pripremljenost te postigli još dva pogotka. Utakmica je privukla stotinjak gledatelja, koji su mogli vidjeti ogled dvije zanimljive momčadi.

IMG 9581 Custom

Zgoditke za Slatinu postigli su Silvio Matota, Matej Potočki, Benjamin Dijanešić i Domagoj Jendrašić.

-Ove pripreme protječu puno bolje od ljetnih, zato očekujemo i kvalitetnije rezultate – zadovoljan je bio Damir Pemper, trener Slatine.

– Svaka utakmica je bolja od treninga, pa tako i ova. Imamo nekoliko promjena u sastavu. Novi igrači se postepeno uključuju u naš sustav igre – naglasio je trener Bratstva Elvis Vinak.

IMG 9548 Custom

Što će značiti novopostavljeni reflektori na vašem stadionu?

-Bolje uvjete za treniranje i igru. Nadam se da ćemo u dogledno vrijeme igrati i službene utakmice pod reflektorima – zaključio je Vinak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”579734″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content