FOTO Suhopolje ispratilo Sokole sa sedmicom u mreži, Marko Sertić upisao hat-trick

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pomoćnom terenu stadiona Park u Suhopolju pripremnu utakmicu su odigrali domaćin koji igra 4. ligu Bjelovar–Koprivnica–Virovitica i županijski drugoligaš Sokol iz Milanovca.

U prvom dijelu uz laganu terensku premoć Suhopolje je kaznilo svaku pogrešku gostiju iz Milanovca i povelo 3:0. Gosti su imali također nekoliko prilika, ali ih nisu uspjeli materijalizirati.

Drugi dio, nakon niza obostranih izmjena, donio je još veću dominaciju domaće momčadi, koja je došla do pobjede od 7:0. Tri pogotka je postigao Marko Sertić, a po jednog Enio Kirin, Renato Jularić, Slavko Jagarinac i Deni Kucljak.

Obje momčadi su nastupile nekompletne. Ljetos na početku priprema za jesenski dio sezone Suhopolje je istog protivnika u Milanovcu pobijedilo samo 1:0. To pokazuje da su suhopoljski mladići očvrsnuli i da se od njih u nastavku mogu očekivati puno bolji rezultati. Trener Tomislav Filipović još nije zadovoljan, al se vidi izuzetan napredak u njegovoj momčadi. S druge strane u jatu Sokolova ne trebaju biti razočarani, jer je i pred njima sigurno uspješna polusezona.

Suhopolje iduću pripremnu utakmicu igra na istom mjestu za sedam dana s vodećom momčadi 1. županijske nogometne lige, susjednim Rezovcem, dok Sokoli već u nedjelju, 9. veljače gostuju u Okrugljači kod Graničar Bušetine.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)